-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
holden72
tag
Egy jó leírást XBMC jukebox készítéshez betudnátok linkelni?
Előre is köszi -
holden72
tag
válasz
devil-k #32055 üzenetére
Szia,
Nem, médialejátszó marad (Dune 303D), most raktam össze egy erős PC-t, és egy másik szobában erről is néznénk filmet központi Synology-ról. NFS protokollon keresztül szeretném elérni, úgy néz ki Kodi lesz a legjobb megoldás akkor.
Telepítés után az NFS elérést egyszerű megcsinálni? -
holden72
tag
Sziasztok,
XBMC/Kodi Win 8.1 Pro oprendszeren el tudom érni NFS protokollon keresztül a Synologyn megosztott filmeket?
Ugy tudom alapból a Win 8 nem támogatja az NFS-t csak max. az Enterprise edition(mediaplayeren megy a dolog)
Köszi
-
holden72
tag
válasz
holden72 #29869 üzenetére
Erre valaki? Illetve van olyan mukodo htpc megoldas Hw es celszoftverrel (pl.Xbmc) ahol tutira mukodik a kadenciahelyes lejatszas, hdmi kimeneten tudja a hdhangokat es lejatszik bdiso-t full menuvel? Kollegak, kinek tudja a fentieket a rendszere? Es milyen konfiguracioban? Nagyon koszonom!
-
holden72
tag
Sziasztok,
J1900-as alaplappal működő HTPC tulajokat kérdezem, hogy tudja-e az integrált videokártya a kadenciahelyes megjelenítést (drop frame nélkül), illetve a HDMI csatlakozón keresztül kiadja-e a HD hangokat is?
Ha igen, a válasz a fentiekre, akkor milyen szoftver mellett?
Nagyon köszönöm! -
holden72
tag
válasz
Patice #29754 üzenetére
Köszi!
És itt a felhasználói élmény az tud lenni, mint egy mediaplayer esetében, vagyis: bekapcs film kiválaszt (jukebox) play?
S nem kell bejelelentkezin mint egy PC-be, mediaplayer elindítás stb....
Milyen ízléses házak vannak, erre a célra? Elégséges az alaplapon található HDMI képre hangra? hozza egy DUNE vagy Popi szintjét?
Köszi -
holden72
tag
Sziasztok,
Manapság erősen foglalkoztat a HTPC-re váltás gondolata. Több mediaplayeren túl vagyok, meg jelenleg van is, de elegem lett a kompromisszumos lejátszásból. Hogy csak a legutóbbi mediaplayerek BD ISO, csak Lite módba történő lejátszását említsem.
Tud valaki küldeni egy linket, leírást, most a legjobb ár-érték arányú HTPC-ről.
NAS funkció nem kell, vagy egy jól működő Synologym.
Igazából mediaplayert szeretnék megvalósítani, még TV Tunerre sincs szükségem, csak a nagy internetes „kölcsönzőből” minden formátum gond nélküli lejátszására, illetve felhasználói élmény szempontjából valami hasonlóra mint a mediaplayer esetén, vagyis bekapcsolás után hálózatról (NFS) azonnal mehessen a lejátszás.
Erre van valami „best solution”Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest