- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
NAS-ról TV-n Raspberry Pi 2-vel filmnézéshez lenne nekem szükségem (majd, még nincs semmi) a filmekhez való hozzáférés korlátozására. Kodi-hoz találtam PinSentry nevű addon-t, ez alapvetően nagyon tetszik, főleg a szintekbe rendezhető jogosultságok. Az egész móka nekem tök új, csak olvastam arról, hogy lehet automatikusan letöltetni a filmekhez kísérő-információkat, mint pl borító, akármi. Van valakinek infója, vagy akár sejtése, hogy ezt a két megoldást össze lehet szervezni úgy, (akár másik hozzáférést szabályzó szoftverrel) hogy mondjuk PEGI infó alapján ez a besorolás automatikusan működhessen?
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
Celtis #37199 üzenetére
Hát ja, nem lehet túl drága, szerintem csak olyan kevés esetben lenne ilyen formában szükség rá, hogy fölöslegesnek tartják. Nem hiszem, hogy a CEC adapter lobbi miatt ne tennék CEC képessé a videókártyákat.
Itt is TV+RPi lesz majd, csak az átmeneti időszakra gondoltam volna.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Üdv!
Nem egészen HTPC, de határeset. Létezik olyan viedolejátszó szoftver PC-re, amit CEC-cel lehet irányítani tévé távirányítóval? Tehát ha HDMI kábelen gépre kötött tévére kidobok a családnak egy filmet akkor ne legyen több dolgom vele. Play, pause, tekerés elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged