- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBX
aktív tag
hi, sztem ez a konfig alkalmas felvételre is, akár teljes pal febontásban, is HA mpeg2 ben teszed azt. én anno egy 2600+ as konfiggal rögzítettem 6-10 mbites tömörítéssel és 192 es mp3 hangal, realtime, csak 50% os volt a terhelés (és a tvtunneren nem használtam a mpeg2 es gyorsítást).
Divx-be felvenni nem ildomos, mert az túl izmos formátum egy ilyen gépnek, esetleges alternatíva ha divx3-at vagy divx5/6 ot használsz fastest módban nagyobb birátával (bár ott gyakran eléred majd a 100% os prociterhelést, vagyis azt a pontot amikor már szaggat a kép) és persze mondanom sem kell hogy iylenkor tömörítetlen pcm 44khz es felvétel megy közben, mert a divx mindent felzabál.
A wmv 8+ os codekek is jók, és kevésbé prociéhes mint a divx, a bajom vele csak az hogy stream ként veszi fel (nekem) és nem tudok benne tekerni ill nem tudom rendesen vágni ( a kedvenc vágóprogikkal).
Mpeg2 a király még mindig, jó beállításokkal nagyon jó (éles) képet ad.
DE tapasztalataim szerint, az mpeg2 így is jobb minőséget ad, bár hely az kell hozzá, ugyanis 8bmbites beállítás esetében kb 1mbájt/sec a forgalom, vagyis egy 3 órás filmhez 10G+ hely kell. Persze azt utána lehet tömöríteni azzal amivel akarod .
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Tesla topik
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest