- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
HRicky #47895 üzenetére
Re, hát a felvételt nem tudom hogy lenne a legjobb megoldani, de kodi támogato pvr client beáálítást melynél szerintem megoldható lenne hogy felvegyél dolgokat. De ebben nem nagyon tudok segíteni.
4k-s anyag lejátszsását támogatja, gondoloma 10 bitest, ebben majd kijavítani.
4k-hoz szükséges HDMI 2.0 vagy 2.0a-t nem egyszerű találni, lehet igazad van hogy csak Z270-nél van az alaplapokon.Low VGA-val a HDMI 2.0 orvosolható az általad írt 2 VGA-val(RX550, RX 460)
-
stigma
addikt
válasz
HRicky #47893 üzenetére
Hi, lesznek majd mások is akik írni fognak a hsz-re, de szerintem ezek oldhatóak meg:
Erre használnám:
- hálózaton filmek letöltése hdd-re => OK, ez nem vészes
- 4K-s filmek lejátszása TV-n => igazi 4k-s anyagko nem igazán vannak sajnos, de majd mások segítenek ebben
- alkalmi internetezés => => OK, ez nem vészes
- alkalmi műsor felvétel => Ezt pontosabban kifejtenéd, mert itt a rendes TV-ről akarsz egy filmet felvenni, ami épp megy? olyan mintha a szolgáltatók által támogatott set-top boxban lévő HDD-re vennél fel filmet?Ezt azért nem értem, mert csúnyán fogalmazva az interneten fenn van minden illetve egy N-el kezdőtő oldalon
Amúgy Z270-es lap felejtős, tuning nem kell neked, sima itx-es lap tökéletesen jó neked.
A prodicat egy sima B150-es vagy H110-es lappal venném inkább, kérdés az milyen lesa hangkimenet, amit akarsz használni.(HDMI,Spdif...)Oprendszer az már szinte mellékes, mert minden elérhető Win és Linux alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mesterséges intelligencia topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest