Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HRicky
tag
válasz
stigma
üzenetére
Üdv.!
Tudom, hogy még jelenleg kevés 4K-s anyag van de elég sok időbe telt elmélyedni a témában így ha már megtettem akkor legalább olyan gépet szeretnék ami 5-8 évig biztosan kiszolgál.
A műsor felvétel azért lenne fontos, mert az N-es oldalon leginkább magyar és angol anyagok találhatók meg, német és spanyol anyagok kevésbé így hasznos lenne ha fel tudnék venni műsorokat a gyakorlás kedvéért.
De ez tényleg csak extra, nem elsődleges szempont.Azért Z270-es alaplapot választottam mert tudtommal ez az egyetlen amelyik 4K 60Hz-es jel leadására képes.
Mivel egy nagyon apró mini itx házban tervezem az építést ezért két elképzelést látok:
Vagy ez az alaplap vagy egy olcsóbb lap és amellé egy egy slotos videókártya ( RX550, RX 460).( Csak 1 slotos fér be)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest