- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
tariattila #37527 üzenetére
Hát én kapásból Win8.1-et raktam volna alapnak + ráeresztettem volna a kolléga helyében egy kis CAD szkriptet.
Alaplapi optika helyett az alaplapi tüskéről (megnéztem, van az alaplapodon) kivezethető az S/PDIF jel és könynen lehet belőle koaxot csinálni.
Vagy beszerzel egy egyszerű USB --> S/PDIF átalakítót (pl. HiVox Suricata, Hydra Sound Zeus, iFi iLink, M2Tech Hiface Two, Halide Design Bridge, Musiland Monitor 02, stb..
) Bár némelyik egyben DAC is.
ASIO megoldása: ASIO4all
És máris kiválasztható lesz Foobar alatt is.
A felpörgetős probléma szerintem csak beállítás kérdése, kicsit kutakodni kell a Foobar beállításaiban.
-
válasz
tariattila #37527 üzenetére
bármennyire is a HTPC ellen szól, de én dedikált CD player-ből játszanék le eredeti CDket, messze jobb hangzást produkálnak mint az 5 rongyos LG ODD... Erősítőd meg van, így abba bekötöd a rendes CD játszódat én ezt javaslom.
-
Rick4
félisten
válasz
tariattila #34971 üzenetére
Kérdés, ha a kövi 2 évben 1x is üti egymást a zenehallgatás- filmezés, netezés- meló, van-e értelme a családi békéért eldobni a több kisebb célgép megoldást, és egyberakni mindent?
-
Rick4
félisten
válasz
tariattila #34969 üzenetére
Hogy mindenes? Mit kell tudnia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged