- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
tome0001 #55908 üzenetére
Hi, én a helyedben inkább valami kisebb lejátszót vennék, minthogy gépet építeni.
Nekem is J4105-ITX lapom van 8GB ramom, rendszernek OMV-t használok, dockerben a csomó konténerem van, többek között Emby ,Plex is van. (igazából már Plexre áttértem)Nekem 4K 10bit HDR tökéletesen megy/ment, igaz nekem egy Khads Vim3L-es lejátszóm van, ami SMB-ről játssza le tökéletesen a 4K-s Remux/BR, vagy akármilyen forrásokat. Transzkódolást kikapcsoltam, mert az felesleges, megeszi a lapot.
Viszont próbáltam simán a Samsung Q6F-es Tv-m saját Emby appjával is 4K-s filmeket lejátszani problémám nem volt.Próbáltam egy extremébb hálózati lejátszást is, 2 TV 4K adás, problémamentesen ment.
Egyik TV-n 4K Remux (60-80GB) másik TV-n egy 4k-s sorozat ment és nem volt probléma.
Lejátszók Khadas Vim3L minkettőnél, varázslat annyi hogy a TV és a box és minden eszközöm gigabites kábelen lóg.Nem lehet hogy az akadás azért van mert a TV-d wifin lóg, vagy épp csak 100-as LAN-ja van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- DUNE médialejátszók topicja
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest