- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
susuahod #5817 üzenetére
1. Természetesen nem igaz a 780G-s probléma, (saját tapasztalatom szerint, lásd adataimnál) jön ki rajta hang...
2. Felbontás problémát már körbejárták itt többen.
3. A HDMI vezérlés megvalósított TV - BD lejátszó / STB / receiver viszonylatban (amit én láttam), tehát elvileg lehetne mennie akár TV - PC között is, de ilyen implementációról nem tudok.
4. Frontendnek pedig Meedio / MeediOS valamelyike az én tippem. -
kisza25
félisten
válasz
susuahod #5817 üzenetére
simán kiterjesztett módot használsz, nem pedig clone-t
ilyen esetben külön felbontást tudsz megadni a TV-nek és a monitornak
a lejátszó prg ablakát simán áthúzod monitorról TV-re a Win pedig megjegyzi, hogy oda tegye ki képet legközelebb(erre gondoltál?)
fordítva mükszik a dolog gépet távirányítva tudod TV-t irányitani Pl. TV tuner távirányitójával, vagy bluetooth-on keresztül akár egy bluetooth-os telefonnal, ha szinkronizálod a géppel
a Sonyericsonom W300/W610i Pl képes rá(más teloval még nem próbáltam) -
band1103
őstag
válasz
susuahod #5812 üzenetére
2. kérdés: Sajna van egy rossz hírem. a 780G-val szerelt lapok nem adnak kis hangot a HDMI-n keresztül így a tied sem. De a jó hír az hogy a S/PDIF kimeneten 2/4/5.1/7.1-channel -ben ad ki jó minőségű hangot.
qgetata: Ez attól függ hogy mire akarod használni. HTPC-re inkább válaszd a Asrock Nettop ion 330-t egyértelműen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest