Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
YouTube és netezés nem tudom, hogy hogy megy ezen, de én 2 éve kivágtam szüleimnél az AM1-es Athlon 5150, mert annyira lassú volt az oldalak betöltése a gyenge 1 szálas teljesítmény miatt. G4400-nel sokat gyorsult a böngészés, pikk-pakk bevágy egy oldalt amin sok kép / videó / javascript / csilli-villi van.
-
SunMount3r
nagyúr
A PC-s LE-ben még nincs implementálva a HDR. Persze várható, hogy lesz majd, de nem tudni mikorra. Tehát marad a Win10+MPCHC+MadVR kombó, de ha ragaszkodsz a KODI Player felületéhez, akkor a DSPlayer-el az is megoldható.
Ryzen APU: van itt a Topic-ban olyan akinek 2400G-vel megy a 4K/HDR, tőle biztos többet megtudsz róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest