- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyman
csendes tag
Hát igazából olyan 100k nál sokkal többet nem nagyon szertnék érte kicsengetni!Mert nekem csak arra kéne hogy hd anyagot vigyen halk legyen és távirányítható ja és nem mellesleg jó lenn egy olyan ház amibe bele lehetne rakni egy dvd olvasót is!Ja és wifi is kéne bele mert netezésre is használnám!
Köszi!
-
Chaser
legenda
Annyival kiegészíteném, hogy max 5k-ig gondoltam, már 2.5k-ért vannak fenn vezérlők amik kompletten vannak és nem kell még külön dobozolgatni se, ha ennyibe kerül a móka inkább manual kapcsolom be a gépet. Úgy rémlik ilyet is árulnak fenn 5k körül de nem találom, láttam már ezt az oldalt, ott linkelhette valaki.
szerk: Házat meg magam csinálok a gépnek
Nem kell nagy dologra gondolni, ált-ban 720p-re meg sima divxre lesz használva, tv-m csak overlay-jel tudja az 1080p-t vagy i-t, nem olyan szép. Meguntam, hogy az asztali player sok divxet se kezel, ezért lenne ez a gépezet.
Egy GB 740G lap, fogyasztását nagyon dícsérték, dxva ugyan nincs benne de olcsó. 1-2 GB ram, athlon 2 240, de lehet lecserélem egy sempronra, 250-es 80+ táp meg egy samsung F2 500GB beépítve egy fadobozba
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- World of Warships
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest