- iPhone topik
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIGi75
senior tag
válasz
Turbo73 #58968 üzenetére
Nem mondtam, hogy nincs minőségbeli különbség. Azt mondtam, hogy én nem látok, nekem megfelel az mpcvr. Erős túlzást érzek abban, hogy esélytelen legalább nézhető képet kapni mpcvr-el. Kétségtelen, hogy a madvr egy kiválóan paraméterezhető video renderer, ami szuper képminőséget ad, de sztem túl van értékelve, a felhasználók jelentős részének nincs is rá szüksége, csak az van mondva, hogy csak az a jó. Veszik hozzá az izom gépet, izom gpuval, pörgetik a ventiket meg a villanyórát és sokan nem is vennék észre, ha vki átkapcsolná a lejátszót mpcvr-re (esetleg annyiból, hogy halkabb lett a pc).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Turbo73 #58968 üzenetére
Szerintem sem teljesen okés az MPC konverziója, mondjuk alapból is nagyon sötét, de LUM-al lehet javítani rajta, de sose lesz teljesen olyan, mint az eleve SDR verzió. Ill. végeztem pár tesztet, hogy DaVinci-vel konvertáltam HDR-t SDR-re és úgy már sokkal jobb az eredmény, mint "on the fly" az MPC-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest