- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
bajnokpityu #57833 üzenetére
dehogyis, a audio passthrough alap
No en itt meg is alltam, mind tudasban mind megertesbenJomagam es szerintem mufaj szerelmesei, akik szeretnek filmet nezni azok azert vesznek AVR, mert bedugja es mukodik, fuggeltlen mindentol amik itt elhangzottak fentebb
NEm azt akarom megvitatni hogy egy PC-levo cucc vagy egy irott SW ne lenne jobb
De ki az akar kulonbseget tud tenni? Egytalan ki akar?
En, aki szereti a fimet es azt mondom, hogy nekem a hangzas talan kicsit fontosabb, mint a kep - ertsd ez ugy, hogy nem torekszem a 4k-ra ha van 1080p es mellette egy jofele AVR, ami nekem is egy Denonbab oltott testet
Beza en is ugy hasznalom tv box (passthrough) -->AVR-->TVEzzel senkivel sem szeretnek vitatkozni, mert nem azert irtam, hanem azert mert a felhsznalok 99,9%-a nem tudna megkulonboztetni
Viszont ami szamomra is hallhato, ha a meglevo PC vagy a TV csinalja ezt - sokkal rosszabb igy onmagaban
Szoval csak ennyi -
VoidXs
nagyúr
válasz
bajnokpityu #57833 üzenetére
És azt mi kértük, hogy legyen benne, vagy Marika néni, hogy ne ugorjon ki a székből, ha José felrobbantja a traktort, amiben Alexanderrel megcsalta őt Isabella? Na látod. A tömeg vágya fontosabb, mint a mozitulajoké, ettől még lehetne mondjuk opcionális.
Mi az a valami más? Azt tudod, hogy a legtöbb integrált dekóder feature setje mennyire el van maradva a legalapabb PC-s dekóderektől?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest