-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nézegettem hasonló megoldásokat, de ez már túl zsúfolt nekem. Egy vinyó csere kész rémálom, vagy akármilyen javítás.
Meglett az FD Node 304, végülis £55-be megalkudtunk, ami kb fél ár, és ha minden igaz, újszerű állapot, esetleges mikrokarcokkal, minden hozzávalóval, eredeti doboz nélkül.
Ezzel nincs mit szégyenkeznem, szépen elfér majd a center bal oldalán, míg a jobbon a mélyláda uralkodik.Ha megjön, szétnézek belül is, hogy mik a lehetőségek. De szerintem, az ITX-ről lemondok. mATX, vagy akár nagyobb deszka is lehet benne. Majd meglátom, mit kapok.
Többieknek is köszönöm a segítő szándékú hozzászólásokat.
Sok jó ötlettel lettem gazdagabb. Innen azt hiszem menni fog, ami meg nem világos, most már a saját topikjában kérdezem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3800, 91% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sok jó ötlettel lettem gazdagabb. Innen azt hiszem menni fog, ami meg nem világos, most már a saját topikjában kérdezem meg.