- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
(#49639) devil-k Igen ebben igazad van, viszont ha leülsz valamit csinálni, akkor elötte naggyából megtervezed mit is és hogy is akarsz. mivel kapkodtam , ezért 1-2 apróságot elnéztem és valószínü ez okozta a vesztem. Ahogy néztem most Ubi server 17.10 ment fel + Samba + Openssh-t tettem fel csomagból. Ezután Gui miatt feltettem a xubuntu-desktop-ot mellyel felment a pulseaudi hangvezérlő is, és erre mivel okos voltam és kapkodtam EGL-es kodi miatt alsa-util-t is feltettem, mert ctrl+c és ctrl+v-vel csináltam.
Ezért volt az hogy szívok vele szerintem. Majd 2 ünnep között megcsinálom rendesen és utánaolvasok neki, mert a gui felület is felesleges, csak még elég kezdő vagyok benne úgy érzem.Amúgy múltkor segített az is alhogy rákerestem az alsa szóra, hogy régebben ugyanezzel szívtam, elkapcsolta mindent, kihúztam a kábeleket vártam 10mp-et majd visszadugram és tökéletesen ment.

(#49632) Skillet : Utólag mindig röhögök magamon mikor idegességemben írko egy hsz-t és valahogy magyar létemre töröm a magyart.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest