Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rappit4
őstag
válasz
Patice
üzenetére
Igen az előlapon bemenetei vannak de hátlapon 6db kimenet van (line out). Az viszont tény, hogy nem mozira van kitalálva ezt beismerem
. A procikat ismerem és én is elgondolkotam ezen a lehetőségen, de akkor az USB-s átvitel semmiképpen nem játszik igaz? A gond az, hogy nincs büdzsé egy xlr-es procira hacsak nincs alternatíva az xmc-1-en kívül. Ez a tascam interface is az egyikünk polcán porosodott, azért került ide. Illetve a földhurok is egy nagy probléma, azon filózok éppen, hogy egy RCA-s proci unbalanced kijáratai vajon mennyire törnék meg a rendszert. Jelen állásában ha kihúzom az interface USB-jét irtózatos búgás lép elő. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A procikat ismerem és én is elgondolkotam ezen a lehetőségen, de akkor az USB-s átvitel semmiképpen nem játszik igaz? A gond az, hogy nincs büdzsé egy xlr-es procira hacsak nincs alternatíva az xmc-1-en kívül. Ez a tascam interface is az egyikünk polcán porosodott, azért került ide. Illetve a földhurok is egy nagy probléma, azon filózok éppen, hogy egy RCA-s proci unbalanced kijáratai vajon mennyire törnék meg a rendszert. Jelen állásában ha kihúzom az interface USB-jét irtózatos búgás lép elő.