- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Túl sok mindent akarsz. Ha ennek a fele menni fog örülhetsz. Mármint, nem kizárt akár mindent beállítani, de ehhez tengernyi idő és utánaolvasás kell. Én arra koncentrálnék első körben ami feltétlenül szükséges. A hw közeli dolgokat döntsd el, mert azon nehezen változtatsz. Sw-ből többet is ki lehet próbálni.
A kérdéseid nagy részére szerintem elve találsz választ ha rákeresel, pl. a Kodi wiki-jén ill. ha átgondolod magad is, akkor rájössz, hogy felesleges kérdés volt.
Pl. ha normál gépként is használod akkor távval nehezen boldogulsz. Ha lesz billed és távod is akkor meg mindegy, hogy váltogatni kell win desktop és Kodi között. Ugyanígy, ha mindenes gép én nem hagynám ki az SSD-t. USB3-ra - nálam legalábbis - nagyon rosszul megy a torrent. A sok kis szegmens párhuzamos írása fogja meg gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest