- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Steve-0 #3885 üzenetére
Fel lehet, de minek?
Én nem javaslom, több okból is:
- Elég régi darab. Ki tudja mennyit ment már, hány éves, mennyire lestrapált.
- Elég régi technológia. A maiakban biztos, hogy jobb védelmet építettek, jobb a hatásfokuk, csendesebbek.Lehet, hogy menne neked pár hónapot, vagy évet, de benne van a pakliban, hogy megfőzi a géped 1 hét alatt.
Nagyon jó tápokat lehet venni már 5k körül is. Érdemesebb azokkal próbálkozni.
-
beencee
őstag
válasz
Steve-0 #3885 üzenetére
(1)Mindegy, tényleg hagyjuk.
(2) Nem tudom, mert nem tudom, hogy milyen csatlakozó van a "régi PII-esed" alaplapján-tápján. Bár az ATX már terjedőben volt, sok lapon-tápon még az AT csatlakozót használták. Ha ATX van rajta, akkor az 20 pines, a lapon meg - ha jól tudom - 24 pines van, plusz egy 4 pines 12V-os csatlakozó. Meg lehet csinálni, de forrasztani kell - nem tudom, hogy ez megy-e neked -, illetve akkor is csak egy régi, valószínűleg rossz hatásfokú, gyenge védelmű és nagy méretű tápod lesz...
Ha ez jelent valamit, én az ilyet biztosan egy DC-DC konverterrel és külső táppal oldanám meg, de erről már írtak sokat az Atomos topik(ok)ban.
(3) Nem, sohasem használtam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest