Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Patice #37461 üzenetére
Nálam külön NAS-nak jelenleg nincs esélye. Eddig értelmetlen is lett volna mivel 1db kliens HTPC van és fizikailag sem tudom elkülöníteni.
Persze több lejátszónál már lenne létjogosultsága, de egyelőre még azt is szeretném megúszni. Két TV-vel is csak egyszerre egy lejátszás kellene tehát a két HTPC is felesleges és drága lenne, nemhogy harmadik gépnek még egy plussz NAS. Egyébként is elég nekem a Kodi Médiatára ha több lejátszó lesz akkor is.
Atomos sticknek szerintem bírnia kéne a 24p-t ha egy Bay Trail/Braswell van benne, hiszen ezek tudják kezelni. Rpi-s tapasztalatom nincs, de az olcsóbb lenne mint egy "komplett PC" stick, akkor ennek utánanézek. Köszi!
-
btomi9
aktív tag
válasz
Patice #37461 üzenetére
Nem találtam én sem, csak egyet: Asrock AM1H-ITX de ez meg nem A88X FM2, hanem ahogy nézem, valami régebbi.
Processzorok (és integrált grafikus vezérlők) szempontjából melyikkel járok jobban?
A88X Kaveri AMD, és megvenni 100 dollár körül egy paneltápot (nem csinál ez külön zajt? audiofil szempontból érdekel)
Vagy van az Asus Q87T amibe lehet haswell procit tenni, és esetleg ezek közül valami nagyon erős akár i7-es kis fogyasztásút, hogy a processzor csinálja a video javítgatásokat (madvr és társai).
Vagy, 3. opció, tegyek külön videokártyát, de nem tudom, hogy mi férne el mondjuk egy pici urambocsá' passzív hűtésű HTPC házban, ahol a videokártya is passzív hűtésű, már ha van egyáltalán ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest