- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
válasz
Patice
üzenetére
Igen az eddigi skylakeknél furcsa az IGP-vel kapcsolatos politikája az intelnek egyelőre.
TV-t használok : [link]
Nem annyiért jutottam hozzá, mint amennyit az oldalon látni
ezért is kezdődött minden kálváriám, mert ha már UHD és egyszer lesz rá tartalom akkor szeretném kiszolgálni. Jól megvoltam eddig a kis Dune tv102-vel is 
(#37318) regger
Alap esetben win-es rendszerben gondolkoztam/ok.
Viszont ,mivel fontos számomra a hd hang, így ha braswell vonalon gondolkozok csak linux/openelec jöhet szóba.(amúgy fura az intel hozzállása a wines hd audio supporthoz, mert amiket eddig olvastam kommenteket, úgy tesznek, mintha nem is tudnának erről a hiányosságról, és szerintük a dokumentáció alapján működnie kellene :S )
Ezért lennék például kíváncsi arra, hogy linuxon mondjuk kodi alatt van-e olyan minősége a hangnak, mint win alatt, ugyan olyan feltételek mellett, HDMI kijáraton. Egyre inkább az az álláspontom látatlanban is, hogy nem lesz jelentős.
Így gyakorlatilag nem szól semmi az ellen, hogy belevágjak a kis braswellbe, az eddigi pozitív tapasztalatok alapján. Nyilván ilyenkor el kell felejteni mindenféle képjavító algoritmust.
Viszont ettől függetlenül ott motoszkál a kisördög a skylakkel kapcsolatban a fejemben. Még is csak egy robusztusabb rendszer egy kis integrálthoz képest. Bár valóban kérdés az, hogy kell-e nekem a plusz tartalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- SPL Phonitor One d fejhallgató erősítő/USB DAC
- Eladó ASUS ROG DELTA II White //24 HÓNAP GARANCIA//
- Eladó Bowers & Wilkins PX8 Tan fejhallgató.
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ezért is kezdődött minden kálváriám, mert ha már UHD és egyszer lesz rá tartalom akkor szeretném kiszolgálni. Jól megvoltam eddig a kis Dune tv102-vel is