Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu #36640 üzenetére
Gurabli megválaszolta már helyettem.
(#36642) bajnokpityu:
Mivel a kérdező írta, hogy csak XP-t bírja a gép, Win7-et nem, ezért mertem javasolni, hogy próbáljon ki Linuxot is. Aztán csak el tudja dönteni, hogy tetszik neki, vagy sem.
Amúgy lehet egyből ki kéne hagyni a Win7-et. Régi laptopon csak szívtam vele. Win8.1 meg simán ment rajta, ráadásul gyorsabb is volt és max. a videókártyához kellett külön drivert felraknom, hogy a kijelzőt a natív felbontásán használja. Win7-nél csomó mindent külön kellett felpakolni és sokszor el sem fogadta a gyártó által Win7-esként felrakott drivert.
Linux vs. Win - örök vita témája, ízlés kérdése szvsz. Mindenkinek más szempontjai vannak, más céllal építi, szoftverezi a gépét. Ez meg kb. meg is határozza, hogy melyik OP rendszert kell/lehet használni.
(#36645) devil-k:
Kodi launcher? Ja, nem, mostantól már Launcher4Kodi néven fut.
-
gurabli
őstag
válasz
bajnokpityu #36640 üzenetére
Feleslegesen futtat minden optimizálatlan, szükségtelen és lassú nyavalyát csak azért, hogy elinduljon a Kodi. OE mindent tartalmaz kb. 150MB-ben, win alatt ennél az nvidia meghajtó is nagyobb és több helyet foglal
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Autós topik
- The Witcher - Friss traileren a negyedik évad
- Kuponkunyeráló
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest