Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devil-k
üzenetére
Erről beszélek, de a sok lusta nem az hogy megtanulna angolul neeem....
full alap dolgok egyike. Magyar szépirodalmat és filmeket magyarul, de a többi meg eredeti nyelven, köszönöm. Ha nem megy akkor ott a magyar felirat, az még ér. Jah és a szótár meg csodákra képes, én még google éra előtt tanultam meg angolul manuális kézzel fogható szótár segítségével. Tessék fordítani és szavakat tanulni, kb fél év intenzív nyelvtanulás után nem is kell semmilyen magyar scraper.UFF!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GTA V
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- ÚJ! Razer Blackshark V2 HyperSpeed Wireless Esports Gamer fejhallgató - dobozában!
- Beats Power Beats bluetooth füles eladó
- Arctis Nova Elite (Bontatlan)
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- ÚJ! Steelseries Arctis Nova Pro vezetékes Gamer fejhallgató + erősítő (Xbox) - dobozában!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
full alap dolgok egyike. Magyar szépirodalmat és filmeket magyarul, de a többi meg eredeti nyelven, köszönöm. Ha nem megy akkor ott a magyar felirat, az még ér. Jah és a szótár meg csodákra képes, én még google éra előtt tanultam meg angolul manuális kézzel fogható szótár segítségével. Tessék fordítani és szavakat tanulni, kb fél év intenzív nyelvtanulás után nem is kell semmilyen magyar scraper.