-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oszilaci
senior tag
nem akartalak én bántani és nem éreztem bántónak,de ha te így érezted akkor elnézésedet kérem.
Az 5fok csökkenés is csökkenés egy egyszerű elfordítástól így igazam van viszont abban meg neked,hogy valószínűleg nem a legjobb ház szellőzés szempontjából ,de szerintem egyik ilyen pici ház sem a hűtés netovábbja.ha jobban szellőző házra vágysz akkor mindenképp javasolnám egy picivel nagyobb ház beszerzését. -
kovy79
őstag
Márpedig az 5x fokkal tényleg nincs semmi baj.
Pl az 5350 hivatalos maximális üzemi hőmérséklete 90 fok...
Procinál én 6x, vga-nál 7x fok felett gondolkodnék el, hogy valami plusz hűtés kellene.
A forrasztások hőstressz miatti károsodása sem valószínű ilyen kicsi hőmérsékleteknél (50-60fokokról beszélünk).
Oda 80+ fok kell, ami általában -nagyobb- vga-knál fordul elő.
Mint már korábban is írtam, sok vga gyárilag 70+fokig is engedi a hőmérsékletet.
Az a baj ezzel az "50fokos jajveszékeléssel", hogy így itt más is fals infót kap, illetve rossz konklúziót von le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Diablo IV
- Yettel topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest