- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
kovy79 #33506 üzenetére
én elhiszem, hogy nincs vele gond, mondjuk egy normálisan szellőző házban egy 40-90 w -ot fogyasztó cpu esetében
én csak a saját tapasztalataimra tudok hagyatkozni, és amikor rajta volt a fedlap a házon és folyamatosan ment fel a hőmérséklet még idle -ben is, egy idő után belassult az egész windows és mindent olyan nyögvenyelősen csinált a gép... még az egérkurzor mozgása is darabos lett... nem beszélve arról hogy nem csak a cpu melegedett fel hanem minden a gépben... a hdd, az alaplap, a ram... és maga az egész gépház forró volt... 60 fok körül meguntam és kikapcsoltam a gépet, de persze az is nehézkesen ment mert laggolt az egész windows...
valószínűleg tényleg nem lenne semmi baja az 50 fok körüli cpu -val... de már ezredjére írom le, hogy ez az lcpower ház egy elcseszett hulladék, és minden felmelegedik benne, nem csak a cpu... és látható nyoma volt hogy valami nem okés... egyszerűen nem tud normálisan kiszellőzni, mert minden össze van benne egy helyre gyömöszölve, nincs légtér, akár a feje tetejére is állíthatom akkor sem lesz jobb... de fejezzük is be szerintem, leírtam hogy mit tapasztaltam, talán valakinek hasznos lesz majd a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- VGA kibeszélő offtopik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest