Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oba

addikt

válasz kovy79 #33506 üzenetére

én elhiszem, hogy nincs vele gond, mondjuk egy normálisan szellőző házban egy 40-90 w -ot fogyasztó cpu esetében
    én csak a saját tapasztalataimra tudok hagyatkozni, és amikor rajta volt a fedlap a házon és folyamatosan ment fel a hőmérséklet még idle -ben is, egy idő után belassult az egész windows és mindent olyan nyögvenyelősen csinált a gép... még az egérkurzor mozgása is darabos lett... nem beszélve arról hogy nem csak a cpu melegedett fel hanem minden a gépben... a hdd, az alaplap, a ram... és maga az egész gépház forró volt... 60 fok körül meguntam és kikapcsoltam a gépet, de persze az is nehézkesen ment mert laggolt az egész windows...
    valószínűleg tényleg nem lenne semmi baja az 50 fok körüli cpu -val... de már ezredjére írom le, hogy ez az lcpower ház egy elcseszett hulladék, és minden felmelegedik benne, nem csak a cpu... és látható nyoma volt hogy valami nem okés... egyszerűen nem tud normálisan kiszellőzni, mert minden össze van benne egy helyre gyömöszölve, nincs légtér, akár a feje tetejére is állíthatom akkor sem lesz jobb... de fejezzük is be szerintem, leírtam hogy mit tapasztaltam, talán valakinek hasznos lesz majd a későbbiekben.

Új hozzászólás Aktív témák