- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung topic
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
#75912448 #30283 üzenetére
Még csak most olvastam.... Igen W8.1, az Intel teszt pedig W10-en volt.
Ahogy értelmeztem a nyúlfarknyi hozzászólásokat, az elavult technológia használata okozza, ill. hogy valami gond lehet a DX10/11-ben is, valaki beírt egy képfrissítési problémát is pont 24fps-sel kapcsolatban...Mindenesetre ez nem lesz javítva Helixben valószínűleg. (Lehet ezen alap funkciókra kellene koncentrálni és hangsúlyt fektetni, utána jöhetnek a csilli-villi dolgok, mégha esetleg a DX is bugos.)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#75912448 #30283 üzenetére
Megnézzem serveren mi a helyzet? keresek valami 24Hzes filmet, mert ilyet keresnem kell.
elvileg a server nagyjából egy 8.1, bár épp most járt le a 120napos verzióm, és 8.1re akartam váltani a megfizethetősége miatt.mpc-hcvel nekem egy jókora problémám azért akadt,de azt tudjuk be a lámaságomnak, mert TVn a mozikombájnon keresztül remekül ment a 23,976. (de proji+kombájn és direktben TV szintén nem jött össze,mindig 24Hzet tolt ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest