Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
házból olyat vegyél ami neked tetszik és illik a nappalidba.
alaplapból elég a matx szerintem
tápból, ha mindenképpen atx én a chieftec ctg-400-ast ajánlanám, elég lenne 200w-is.
prociból amennyi pénzt rászánsz annyit költs. egy celeron is kiszolgál egy htpc-t, i3 a vga miatt szokott kelleni.
nálam az asrock lapok bejönnek. asrock b85m pro4 pl egy ilyen. ez is felesleges, mert kisebb felszereltségű is elég lenne.
ssd nem lenne gond, ha lenne, mellé még 2x4gb RAM.
silverstone mániás vagyok, esetleg lian li
. GD04 a kedvenc ház jelenleg, minek atx, mint a 9-esben. a 4-esnek alumínium az előlapja, ha komolyabb hifi mellé kell tenni, nem hátrány. -
Kiskopika
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
En be quiet et rendeltem, csak a 300 w sat. Iszonyat csendes engem megvett. Tulajdonkeppen nem is a csendes a jo szo, nema!
-
_Smooth
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Valami extra felhasználás indokolja az i3-ast? Pusztán zenére is filmre olcsóbb alternatíva is lenne.
Egyébként 4330 helyett szerintem optimálisabb választás lehet a 4160 (majdnem 20% difi árban).
A különbségből egy csendes-rendes hűtő is kijöhet.
350W meg több, mint elegendő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. GD04 a kedvenc ház jelenleg, minek atx, mint a 9-esben. a 4-esnek alumínium az előlapja, ha komolyabb hifi mellé kell tenni, nem hátrány.