- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Nekem is van hasonló gondom. Friss Win8.1 és ezen friss (legfrissebb) XBMC.
Bizonyos filmeknél olyan szinten szaggat, hogy a TV-t letépném a falról - nem percenként egy akadás, hanem kb félpercenként, néha percenként egy sorozat/szaggatás. Infóban pedig ugyanígy 1080/24-et ír (TV is ezt írja ki).A másik gondom meg a szemcsés/zajos kép. És nem tudom, mitől.
Minőségi HDMI kábel (igaz, közvetlenül a TV-re, nincs erősítőm még). -
Tomacko
őstag
Egy régi AMD-s vasat tartok HTPC üzemre. Egész pontosan egy Asus E45 M1-M Por alapú darabot. Win7 64bit-s rendszeren az XBMC Frodo fedőnevű csodával abszolút tökéletesen játszik le mindenféle filmet, a 24 hertz sem akadály neki, nincs akadás, képkocka eldobás és egyebek.
-
canniball
nagyúr
Nálam is ilyen (és ha jól emlékszem más is volt így ezzel), így én jobb híján beállítottam az MPC-BE-t külső lejátszónak. Azért nem az MPC-HC-t mert (bár nem annyira mint az XBMC de) az is akadozott. Ebből arra a következtetésre jutottam hogy a több éve telepített rendszerben kefélődött el valami és nem az XBMC-vel van a gond. A tiéd friss telepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest