- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Yettel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
BullZeye #24164 üzenetére
Hadverker-ben vettem, noname 10m-s HDMI kábel. Most is van 2500-ért náluk.
PowerDVD pedig nálam is így kezdte, szürke paca volt. Aztán láttam, hogy a color beállítás limited-en van. full-ra áttettem és jó is lett.
Nálad akkor vannak furcsaságok, mert ez a beállítás is pont erre való lenne. Sajnos Intel IGP-n sokat szívtam vele, ott is 16-235-ös a kimenő jel, így "lecsapja" a fekete árnyalatokat és a fehér részeket is, tiszta fakó és szürke lesz a kép tőle. Csak ott a driver is bugos volt, nem lehetett állítani benne.
Amit peak ír az működhet még. A TMT is saját kimeneti formátumot használ és pl. a MadVR renderer is. Ezeknél mindegy mi van a driverben, alapból 0-255 range-et használnak (ill. amit beállítasz, mert madvr-ben pl állítható ugyanúgy belül). Arról nem tudok nyilatkozni, hogy a kimeneti jel szélességében mit-hogy változtatnak. Szvsz ilyen nagy különbségek azért nem nagyon vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest