Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"Ha esetleg BD3D-re adnám a fejem, az menne?"
Elvileg megy igen. Jó vonalnak tűnik, mostanában a legjobb alternatíva abból a szempontóbl, hogy hardveresen a legtöbb videót ez viszi (momentán mindet), és az ereje is elég.Szierntem azok a játékok elmennek jó minőségben.
A koax az az optikai hang? Mert az elvileg digitális én úgy tudom, tehát nem kéne különbségnek lennie gép és gép között. Mármint abban amit kiad. Ami a hangfalon kijön za az erősítő dolga.
De amúgy hdmi-n bemegy a hang a tévébe, aztán ki is jön... leglalább is többnyire.

-
törölt tag
"(fontos lenne a coax, de látom, hogy htpc vonalon ez nehéz dió)"
Olyan alaplapot kell keresni, amin van csatlakozó a koax kiépítéséhez. Nem kötelező az ITX!Ed! Persze, drágább lett, de számold le a két HDD-t, az ODD-t, meg tulajdonképpen 4 giga RAM is elég lehetett volna, s a házad sem egy "futott még" kategória! Még mindig olyan drága?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Arctis Nova Elite (Bontatlan)
- ÚJ! Razer Blackshark V2 HyperSpeed Wireless Esports Gamer fejhallgató - dobozában!
- új bontatlan Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Razer Blackshark V2 Pro vezeték nélküli Gamer fejhallgató - dobozában!
- Beats Power Beats bluetooth füles eladó
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi