Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
Szerintem is hagyd a fenébe,tényleg a megjelenítőd,kábeleid korlátait elérted.
Bizonyos szint alatt,kábel,technika tény,hogy nem lehet észrevenni a különbségeket,rengeteget szívtam én is a kábelekkel.Több tucat kábellel dolgozom folyamatosan,audio-ban már eljutottam referencia kábelekig,most HDMI-ben sem fogom elaprózni,biztos ami biztos alapon.
Ennek ellenére senkit nem szeretnék,vagy bátorítani semmire,mindenki saját maga döntse el,hogy neki mi a legmegfelelőbb. -
törölt tag
Miért vagy tanácstalan? A jelenlegi tévéden nem érzékelsz különbséget, hagyd a témát a francba, ennyit ért, többet nem. A továbbiakban ráérsz foglalkozni az egész üggyel, ha megjelenőt cseréltél. Feltételezem feljebb lépsz, amúgy is az apróbb eltérések annál jobban látszanak, minél jobb maga a készülék melyen nézed.
Régebben mikor még jobban érdekelt a téma, nézegettem filmek elején a 20th Century Fox logo-t. No ott az éleknél a recékben voltak eltérések. Mostanában egyre figyelek, ezt mindig betartom: azonos kábelt használok az erősítőig, majd az erősítőből a megjelenítőhöz. 2 HDMI kimenettel (1 kép + 1hang) a képnek egy vetítő felé nagyon rendben lehetne az az Inakustik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest