Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
Megjött végre az új kábelem. A javaslattal ellentétben nem rövidebb hanem pont hosszabb, de sajnos muszáj mert nincs a tévé meg a gép túl közel egymáshoz. Ez a kábel is ismeretlen minőségű (lehet ezeket valahogy tesztelni?), de erről már biztosan tudom hogy kínai eredetű
. Mintha ritkábban lenne most a képeltűnés, de mivel eléggé hektikus a dolog erre egy film alapján nem vennék mérget. A kábel az eladó szerint tudja az 1.4-es szabványt is, ennek nem tudom hogy van-e jelentősége. Leginkább a VGA-ra gyanakszom, remélem a majdani újjal nem fogja. Egyelőre kipróbálom a monitorral, az eddigi kölcsön monitor helyett augusztus végéig egy másik kölcsön monitorom van, ezen van HDMI úgyhogy ki tudom próbálni. Catalyst nincs telepítve mert megpróbáltam kicsit húzni a kártyát, de nem értékelte a dolgot. Csökkentett módban eltávolítottam a Catalyst-ot, de újratelepítés után újra előjött a hiba, úgy tűnik hogy a beállítás "beragadt" valahová, úgyhogy újra eltávolítottam
. Ettől függetlenül a driver az AMD-től származik az eszközkezelő szerint, úgy tűnik nem a Microsoft fejlesztgeti a Windows saját drivereit
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mintha ritkábban lenne most a képeltűnés, de mivel eléggé hektikus a dolog erre egy film alapján nem vennék mérget. A kábel az eladó szerint tudja az 1.4-es szabványt is, ennek nem tudom hogy van-e jelentősége. Leginkább a VGA-ra gyanakszom, remélem a majdani újjal nem fogja. Egyelőre kipróbálom a monitorral, az eddigi kölcsön monitor helyett augusztus végéig egy másik kölcsön monitorom van, ezen van HDMI úgyhogy ki tudom próbálni. Catalyst nincs telepítve mert megpróbáltam kicsit húzni a kártyát, de nem értékelte a dolgot. Csökkentett módban eltávolítottam a Catalyst-ot, de újratelepítés után újra előjött a hiba, úgy tűnik hogy a beállítás "beragadt" valahová, úgyhogy újra eltávolítottam
. Ettől függetlenül a driver az AMD-től származik az eszközkezelő szerint, úgy tűnik nem a Microsoft fejlesztgeti a Windows saját drivereit