- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
golyani #1319 üzenetére
Mindenki úgy csinálja, ami az elképzeléseinek megfelel
Noti se rossz ilyen célra, csak az ár, és a bővíthetőség hibádzik, mert ebbe vinyót is annyit pakolok ha kell, hogy ihaj-csuhaj
Vagy esetleg tunerkarit, bár most az biztos nem lesz, vagy külső hangkarit..stbstb..na meg erre akkora lcd-t kötök amekkorát akarok /vagy épp megengedhetek magamnak
/, noti az meg fix..lehet mellé persze külsőt csatlakoztatni, csak az már túl drága project lenne..legalábbis nekem
És a legfontosabb: ez egyedi lesz
Meg amit előző hsz-emben nem írtam le, amiért nem pl p3 mellett döntöttem, bármilyen konfigot építesz, táp úgyis kell bele/p2 vagy a64, normális minőségű és halk táp, ugyanannyi pénz/, ram 256 vagy 512, esetleg nagybb l/árilag használtan kb meg újan is egy árban van sd és ddr is,tehát ugyanannyi/, vinyó úgyis kell bele/árban szintén ugyanannyi/..lapról meg annyi, int vga-s s754, 939, vagy am2 15k bruttó alatt is van, de ezen legalább van egy normális vga, ha veszel egy frankóbb p3 lapot az legalább 3k, de mellé kell vga is, legalább mx440,3-4k, ha nincs integrálva lan és hangkari az is kell, és akkor hol van még az usb2.0, meg a sata,pcix1,pcx16....egy p3 proci is 3k környéke, s939es a64-et meg már 9k-tól vehetsz használtan/ ennyire lementek az árak/, szóval nem nagy különbség van pénzügyileg pl egy p3 vagy egy a64 konfig közt, de teljesítmény és szolgáltatások, bővíthetőség területén elég nagy..fogyasztani meg c'n'q segítségével az a64 se fogyaszt sokkal többet átlagfelhasználás mellett, mint egy 20-30W-os p3. Tanácsok meg ingyen vannak, soxor én is rászorulok, úgyhogy nagyon szívesen
szerk: jah, és természetesen az odd is/akár külső vagy belső/ ugyanannyiba kerül minden konfigba -ezt kifelejtettem-
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest