Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
slashing
üzenetére
"de a besorolással nem tudom mit kéne kezdeni"
Írd át a képek nevét. pl. PG-13 -> törlés, a HU_12-őt pedig átnevezed PG-13-ra, és kész.
(vagy a variables.xml-ben is át lehet írni a megfelelő sort, hogy PG-13 helyett a HU_12-őt rakja ki.)Az a baj, hogy frissítésnél valószínűleg cserélődne (mindkét megoldás). De ha nem nagyon frissítesz valószínűleg működne.
Egyébként miért nem osztod meg a fejlesztőkkel a munkáid? Lehet, hogy tetszene nekik és bekerülne a felszínbe. Az MQ2-ben valószínűleg nem kerülne bele a szerkesztett betűtípus, mert ez már "jogi" kérdés lenne, de az átszabott kinézet lehet, hogy elnyerné a tetszésüket.

canniball: Legközelebb nem vágok bele este 10-kor ilyen bonyolult szavak leírásába mint a screenshot.
Egyébként szerencsére nem sokszor fordul elő áramszünet, eddig kétszer okozott gondot csak, ebből az egyik ez volt, a másik pedig egy apróbb szöveg elvesztése. -
zsigus
őstag
válasz
slashing
üzenetére
No elkészültem velük. Végül maradtam a jól bevált karikánál a filmek böngészésénél, viszont a filminfó előhívásánál (i gomb) maradt a nagyobbik változat.
A 18-as karikánál kiemeltem pirossal a számokat, hogy egy picit feltűnőbb legyen, mindkettőnél.
Ha valaki a végleges 3.0 előtti! verziót használ az le tudja tölteni innen.
Windows-nál: C:\Users\**neved**\AppData\Roaming\XBMC\addons\**aeon nox**\media\flags\rating mappába kell tenni a sima kör alakúakat, ezen belül pedig az info mappába a nagyobbakat.
Így sajnos a 6-os korhatár még mindig bekavar majd a 16-osba, de ugyanebben az aeon nox mappában a 720p (régebbi); 1080i (3.0 beta) mappán belül a variables.xml-ből ki lehet törölni a 6-os besoroláshoz tartozó sort (lehetőleg ne jegyzettömbbel, pl. gedit jó erre, a keresővel ki lehet keresni: 6 éven aluliak...).
Elküldtem egyébként a fejlesztőnek, valószínűleg a következő GIT verziók egyikébe hamarosan bekerül (ha jónak találja), és ha a korábbi esetből indulok ki akkor majd a véglegesbe is, de az még odébb van.
Köszönöm szépen a segítséget slashing kollégának.

-
slashing
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile (ARPG)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Robotporszívók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(vagy a variables.xml-ben is át lehet írni a megfelelő sort, hogy PG-13 helyett a HU_12-őt rakja ki.)