- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
zsigus #12988 üzenetére
basszus hogy ez nekem miért nem jutott eszembe hogy átírjam a fájlneveket ohh te jó ég
A fejlesztőknek terveztem írni csak ugye elveszett amúgy rohadtul nem látom át ezt az xml xbmc skinezést, azt hittem olyan simán megy majd mint a html+css hogy néhány nap alatt simán átlátom az egészet egy kis utána olvasással meg bármit megcsinálok. Nah aztán a nagy ....
istenigazából a legnagyobb problémám hogy nem jövök rá hogy hogyan lehetne egy új nézetet felvinni a bal oldali menübe és akkor így nem kéne átírogatni hanem simán 0-ról lehetne felépíteni és akkor később könnyebb is lenne belerakni. Ilyen egyszerű full screen nézetet ahol mittudom én 3x3-as vagy 4x3-as lekerekített téglapban jelenik meg a poster vagy thumbnail kis animációval mintha benyomódna mikor rááll az ember az sima ügy de egy showcase aminek van külön showcase.xml-je meg egy másik fájlban még egy csomó egyéb vacka azt már nem vágom. És sajnos a wiki oldal sem a nulla alappal rendelkezőknek és hiányos angol tudásúaknak készült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest