- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
bozsozso #12532 üzenetére
Szia!
Van több szinkronizálási beállítás is, ezek nálam:
- Rendszer/Képkimenet/Függőleges szinkronizálás: Mindig
- Rendszer/Videók/Képfrissítésfrekvencia igazítása a film-kockasebességhez: Nem
- Rendszer/Videók/Lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz: NemKépfrissítés nálam is 2 tizedesig van, ugyanaz, mint Nálad.
"Nem tudom, de azzal nem lehet gond, hogy tp-link WR841N routeren keresztül az asztali pc-m megosztott könyvtárából megy a film? Vagy esetleg, hogy a memória 2 modulból áll?"
Ennek nem szabad problémát okoznia.
Ha lejött a film, akkor megnézem nálam hogy müxik...
Megjegyzés az éterbe (nem Neked): a TP-Link 821N USB-s WIFI katasztrofálisan működik OPENElec alatt, túlmelegszik és folyton megszakad a kapcsolat. Próbáltam ION és Brazos alatt is, 2 méterre a routertől se bír lejátszani egy 720p-s filmet. Ugyanakkor Windows alatt jól működik, ott nem melegszik túl. (Fórumokon is ezt írják, megerősítem.)
-
zsigus
őstag
válasz
bozsozso #12532 üzenetére
Nekem a Függőleges szinkronizálás: Mindig-re van állítva, mert egyébként szétesik a kép (vagy a menüben, vagy lejátszás közben).
Szintén E-350-et használok, Fusion build-el, és eddig csak EGY anime-nél kockásodott a kép (valószínűleg a videó kódolása miatt, amit nem nagyon szeretnek sem a médialejátszók, sem a gyengébb PC-k). Ezen kívül csak a Killa Sample-nél volt kockásodás, de nem sok olyan videó van, ezért ez kevésbé érdekel.
Bár MSI lapom van nem ASrock (ebben nem lehet állítani a videokártyának lefoglalt memóriamennyiséget, de ahogy látom 512 MB-ot foglal le neki), 2 GB RAM-mal, és egy pendrive-ről megy a rendszer (drágák a HDD-k).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Eladó Bowers & Wilkins PX8 Tan fejhallgató.
- Epson Europe EB-2247U - 4200 Ansis projektor - távirányitóval
- Canon WUX500 - 5000 Ansis projektor
- Samsung UF-130DX digital presenter - Dokumentum kamera - Prezenter projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest