- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hétalvó
addikt
válasz
Warter #28122 üzenetére
úgy tűnik xbmc kicsit háklis az ios 7-es eszközökre, google szép számú találatot dob.
nekem különben is csak hang kellett volna, találtam egy remek kis programot x-mirage névre hallgat.
tudja ami nekem kell 16 dollárért meg lesz véve szerintem, de még előtte kipróbálom linux-on is az xbmc-t.
egyébként böngészőből lejátsza a hangot az xbmc is, de a youtube kliens-et nem. -
hétalvó
addikt
Valakinek megy az airplay xbmc-vel ipaden?
Itunes-t felraktam ipad latja is, de mikor elinditanek valmit megall.
Van valami trukk? -
hétalvó
addikt
feladnék egy találós kérdést, mert nekem nem sikerül megoldani.
socket 1155 alaplap matx és legyen rajta spdif rca kimenet, optikai nem jó.
itx-ben találtam gigabyte h67n-usb3 -
-
hétalvó
addikt
válasz
dabadab #25860 üzenetére
csak megértjük egymást
csak annyi az nem zajos volt, hanem ebben nagy a csend.
egybéként van baja fejemben...
de ennek nem sok köze ehhez a topichoz.
open elecet használ valaki masszívan? duál bootot meg tudja csinálni a telepítője?
mert nagyon bejött múltkor, mind kép, mind hangminőségre az új béta. -
hétalvó
addikt
amióta új összekötőm van, amiben nagy a csend, azóta már zenélés közben is zavar a hdd hangja.
ezt gondolom itt sokan nem akarják elhinni, de hát ehhez denevérnek kell születni
filmek alatt persze semmi gond ebből.
ennek örömére ki is cserélem a htpc-mben a hdd-t 2.5-esre -
hétalvó
addikt
válasz
Vikthor #25825 üzenetére
ilyen nincs, nagy az alapzaj nalad. hallom ahogy forog a lemez benne, ez eddig akarmilyen gyartora igaz volt.
az hogy rezgescsillapitod nem sokat jelent ez ellen. súgó hang engem zavar, legtobb baratom meg se hallja.
de kertes haz, kulvaros, este, nyugalom, hallatszik.
meg a notivinyot is hallom ha porog.persze ez nem mozizas kozben igaz, hanem mikor pihengetnek.
mozin olyan mindegy ha kivetitek...
-
hétalvó
addikt
válasz
dabadab #25813 üzenetére
a ventikben egyet ertunk azok engem se zavarnak, legalabb is amiket hasznalok
hddre is ott a quite drive, de sajnos mar nem kaphato es hozzam be se ferne.
szerintem full passive kis futomuveknek van ertelme, de mar van annyi tenyezo amire figyelnem kell, neha nem tudom mi a jobb.
pl most, hogy messzeriol streameljek vagy direktben. amiota lecsereltem az utpket gondolkodoba estem.
-
hétalvó
addikt
válasz
Sanyi.mTs #25776 üzenetére
gd04-et hasznalok, imadom
nagy optikai meghajto, hdd+ssd, normal atx haz. es a gyari 3db 12cm-es venti 5v-on nema.
nalam nincs benne dvga, de annak is van szepen hely.nagyon csendes nagyon jol szerelheto haz. bosszanot, hogy kotelezo bele optikat tenni, de ennyi.
inkabb a 04 mivel annal aluminium az elolapja.
tapbol szerintem egy nem modularis chieftec ctg is jo. van hely elrejteni benn a felesleget.
intel 1155-el vedd, arctic cooling freezer lp pont befer -
hétalvó
addikt
válasz
realmadrid92 #25409 üzenetére
akkor nem tudsz valtani, lesz ket asztalod, az egyiken start menuvel, de ez 7790-el is megy.
a 7790-en egyszerubb lenne clone desktoppal hasznalni a ket kimenetet persze egyforma felbontas kell oda.
kulonben marad a valtogatas. -
hétalvó
addikt
válasz
realmadrid92 #25401 üzenetére
igen, 2 vgad lesz egyszerre, biosban kell beallitani, hogy menjen mind a 2 egyszerre es melyik legyen az elso.
nem minden esetben lesz kezdokepernyo ne ilyedj meg, de a 7790- en is van 2 kimenet egyszerubb ugy.kulon szoktam elkuldeni a hdmi hangot akkor szoktam csak igy hasznalni, mert az intelet jobban szeretem.
-
hétalvó
addikt
ez lehet amiatt is, hogy nincs beallitva a hdmi hangkartya rendesen. hangszoro jobb gomb lejatszneszkozok hdmi kari tulajdonsagok vagy beallitas. tesztelni is erdemes, ha itt szol vegre minden akkor irany mphc.
en regen ezt csak ugy tudtam, hogy mikor klite-ot felrakok megkerdezi milyen rendszer.3/2/1 re kell allitani. nem kell kipipalni semmi bitstrem/passthru-t se . egyebkent a dts-t es ddigitalt ki lehet bitstreamben kuldeni nyugodtan.
meg lehet valamit subra is allitani a tulajdonsagokra, de nem emlekszem. erdemes esetleg a gyari realtek drivert hasznalni. -
-
hétalvó
addikt
jo mert en meg azt hittem az intel nem tudja csak a deep colort. olyat is olvastam pc-n minden rgb es abbol alakitgatjak at.
nalam intelen sincs meg 10bit se, komponens kimenetnek erzekeli a kivetitom rgb helyett.az hogy miben van rogzitve a film az mar tenyleg erdekes kerdes.
-
hétalvó
addikt
válasz
hardtechno92 #25269 üzenetére
itt azert beszallnek a vitaba. nekem egy bdp-140-es van itthon es egy htpc. nalam pedig eppen az a helyzet, hogy szep lassan csak bd lemezeket szeretnek nezni. szerintem tisztabb a kepe egy bd lejatszonak, terhatasu hangban pedig nem hallok nagy kulonbseget.
htpc-rol, nem tudok12bites szinmelyseget kihozni.
i3-as a htpc-m lelke, de atival szivtam elotte. nv-t nem ismerem. nalam ati-val neha elhallgat a mphc mikor dts es dts master hd kozott valtogat klippenkent. space megnyom 2x es van hang, hat nagyon vicces
az hogy mindent nem jatszik le egy bd nem is baj tiszta iso-kat kell nezni rajta ott majd kidomborodik mit tud.
mkv-zni htpc.
ez pedig, hogy jobb a hangja, foleg ugy hogy upsamplinget allitasz be. es mi van a bitstream-el? vagy te mindent lpcm-ben hallgatsz a tvn? -
hétalvó
addikt
válasz
canniball #23664 üzenetére
de nem tudod megmondani miért kell az xbmc mindenáron ?
ok, távirányító, meg ingyenes, de kb ennyi.
régen próbáltam, de nem jött be, anno mikor xbox1-en használtam szerettem, mert nem volt más, most viszont már a htpc-n mindent szeretek csinálni és egy fix felület túl kötött
szóval nem ülök le, hanem fekszem a kanapémban inkább
-
hétalvó
addikt
mit össze szívtam ezzel a tearing nevű csoda jelenséggel, pedig csak be kellett volna kapcsolni a win7 aero felületét...
csíkozott a képde legalább kívülről belülről vágom az mpc-hc videólejátszás részét. azért a teljes képernyős frissítés váltás jó dolog és aero nélkül is működött
valaki elmagyarázná nekem mi értelme az xbmc-el és linux-al ennyit vesződni mikor minden megy win7-el szépen? mindenki media lejátszót akar faragni egy pc-ből?
pont a lényeg veszik el...
-
hétalvó
addikt
válasz
superTibcsi #23590 üzenetére
szerencséd van
de akkor közelebb is lett?! mert úgy nekem is jó volt -
hétalvó
addikt
válasz
superTibcsi #23580 üzenetére
óóó, félreolvastam, szóval neked azzal nem megy...
akkor nem tudom hol az igazságannyit tudok segíteni esetleg, hogy asrock h61-itx-el nem volt bajom ezzel
most vettem egy asus h61m-a -t és ezzel sincs bajom, de ez microatx.barátom tett rá hosszabbítót, de neki nem segített
-
hétalvó
addikt
válasz
superTibcsi #23563 üzenetére
intel-el nekem is megy
csak gondoltam szólok, hogy ne csodálkozzon senki, ha valamiért amd-vel anomáliákat vél felfedezni 2.4ghz-es eszközökkel. ezt csak fm1(a75 chipset) esetén merem kijelenteni, fm2-öt nem próbáltam.
3D AMD-vel barátomnál egy a6-3500-al is megy szépen. DXVA-t be kell kapcsolni!!!
-
hétalvó
addikt
találkozott már valaki ilyen hibával?
logitech k400 bill asrock h61-itx-el szépen működött, átköltöztem egy asrock a75m-be és laggol az egér és a billentyűzet is a legszebb még bios-ban is.
találtam egy ilyet ami kb fedi a valóságot: intel usb3 interference
barátomnál is ugyanez a helyzet és 3 különféle rádiós billel is. meglett az amd-s gépe és a hatótáv töredékére összezuhant.
1üli megoldás talán egy usb hosszabító és eltávolítani a géptől a 2.4-es adót. raktam már be külön usb kártyát is semmit nem javít. alaplapi usb3-t kikapcsoltam semmi se ér.
valakinek valami más ötlete?
-
hétalvó
addikt
régen mindig egy imon-rol átmodoztam, hogy be tudjam kapcsolni a gépet távirányítóval...
most meg kiderül, hogy az asrock h61-itx -es lapom be tud kapcsolni usb egérrel.
nyomok egy shut down-t gép kikapcsol, nyomok a k400-on egy egér gombot és a gépem bekapcsol...
(bios-ban engedélyezni kell)nekem ez új, de lehet pár embernek segít
-
hétalvó
addikt
Atvaltottam xbmc-re, mert sok volt a lag lejatszaskor.
A kivetitom nem tud 24p. Beallitottam 50hz-re es beallitotam az audio resamplingot, ha jol ertelmezem ilyenkor kicsit gyorsit a lejatszason es igy lesz szinkronban ?!
Engem nem zavar.
Valakinek valami jobb otlete? -
hétalvó
addikt
-
hétalvó
addikt
válasz
san2000 #15126 üzenetére
Jól néz ki ez is
ebbe még nagyobb matx-es alaplap is befér.
Annyi a lényeg, hogy a cpu hűtő 37mm magas lehet csak. Arra viszont ninncs ötletem miből van ekkora.
azaz találtam egy gelid-et, a lényeg 1u magas lehet csak : gelidegyébként véleményem szerint ez egy hatalmas tepsi, ami pont nem illik be a hifibe a szélességével, ha 43 széles lenne akkor ok lenne nekem is talán.
-
hétalvó
addikt
-
hétalvó
addikt
válasz
Enszuke #15072 üzenetére
kipróbáltam xbmc működik, lav-al sincs baj, madvr-t nem bírja
sajnos akkor marad a software render, mert nem szeretnék xbmc-el nyűglődni
és különben is kell még powerdvd-t is használnom 3d-hez, egyébként az alatt is megy a hw gyorsítás.
akkor semmi ötlet mphc-hoz intel vga-val dxva beállításhoz? -
hétalvó
addikt
valaki tudja, hogy lehet működésre bírni egy intel g530-al vlc-ben a gpu gyorsítást? be tudom kapcsolni, de nézhetetlen a minősége, ha kikapcsolom ok, de ugyanaz a hibám van MPHC alatt is. a legújabb driver-t tettem fel dirctx sdk- val együtt. esetleg valami másik bevált driver verziószám?
software renderrel is elvagyok 60% fölé nem megy BR ISO lejátszás. -
hétalvó
addikt
válasz
szabi__memo #7268 üzenetére
wd tw + buta samu, én most szálltam ki a htpc-mből egy asus oplay miatt.
ha valakinek kell van egy MCE távom eladó, 5k mondjuk. (MS táv + vevő) -
hétalvó
addikt
első komoly munkám:
[link]
jó nézelődést... -
hétalvó
addikt
Az tényleg nem régi. Emondanád hogy csináltad? Mit állítasz be hol?
ez ugyebár a lap. ICH9R-el
itt pedig hatáozottan írják hogy nem működik vele a driver
Valami trükköt érzek ott a dologban. Jó lenne ha tudnám, mert akkor nem kellene ezzel a vista-val szenvednem.
Ugy microsoft MCE távirányítóval és a vevőjével megy neked MCE 2005 alatt ?!
-
hétalvó
addikt
Kéne nekem egy jó ház. Ötleteket kérnék.
Feltételek: matx, lapos, keskeny, 5,25ös hely, jó hűtés, normál ATX táp, esetleg külső passzív tápEddig 1 tetszik, igaz nem lapos. Silvestone GD02[link]
Persze még a mini-itx-es LC05 is, de az már más világ árban sajna.
-
hétalvó
addikt
Akinek nem kell HD film annak elég a P3. Ha kell akkor ott már csak a dual core a befutó.
Codegen 3D ház 9k, 1G DDR2800 4k, 160GB HDD 10k, AMD 690-es lap 15k, X2 4200 13k, DVDRW 6k, azért ez se olyan vészes 57k és mindent tud, de mégse 100k.
Persze a hallkításnak az ára erre még rájöhet. Új táp, procihűtő,házventi,notivinyó. ÉS ugye a távirányító, billentyűzet plusszba.
az a wiiw igazából viiv csak mindíg elrontom és a quick resume technology driver a gond, mert nem írták meg az új chipsetekhez
-
hétalvó
addikt
Olcsó Codegen ház, én ezt használom HTPC-nek. 9k bruttó 400w-os táppal. Tápcsere ajánlott.
-
-
hétalvó
addikt
Kedvenc fórumom adj tanácsot.
Min nézzem a filmeket? Van egy remek 60cm-es monitorom ami elég magamnak, de szeretnék nagyobb képet. Ha itt a család.
Tv-t nem nézek, időm 90%-ban netezek zenét hallgatok, este 1 film max a fogyasztásom.
Nem lesz játékkonzol több. Unom a játékkat.
projectoros tv sony 50'' 280k
projectoros tv samsung 47''220k
104cm 480p plazma 200k
104cm plazma 720p 270k
97cm 1080p lcd 250k
104cm 1080p lcd 330k
82cm lcd tv 150k
97cm lcd 200k
fali vetítő 150k
Ezek között örlődöm, de nem látom a fényt az alagút végén.
720p-s filmek lennének nézve és dvd-k rajta. Ha 1080p-s vennék néha neteznék is rajta. A fali kivetítővel 3m-3,5m-es képet tudnék megvalósítani. A projectoros tvk a köztes megoldás, de nagyon szeretem a képüket és gyorsak(2ms). lcd-k praktikus megoldások, de nem nyűgöznek le. A plazmákat imádom, pláne az újabb paneleket csak kicsit tartok tőlük.
Akár 3-5m-ről is tudom nézni a képet, hangrendszerem is megvan hozzá. Htpc-t azt tudjátok.
Ti mit vennétek? -
hétalvó
addikt
válasz
Neil Watts #1609 üzenetére
24''-os egyenlőre. kb.60cm plussz egy 72es TV ami remélem nemsokára cserélődik.
Megvettem végre a távomat! Sima MS MCE táv, Vista-hoz tökéletes. Most már csak be kell tanítanom az onkyo-t rá. Bár lehet kihagyom ezt a lehetőséget, mert be tudom kapcsolni az erősítőmet a PC-mmel.
Most 7alvó :
És amit sehol nem reklámoznak. 3db külön infra vevő jár hozzá. 1 tv-re,1pc-re,1 a ahová elér a kábel.
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
Uff.UP. Kedvenc topicom teljes csendbe burkolózott...
-
hétalvó
addikt
Igazából nem használom TV nézésre a PC-m és főleg nem felvételre, de ha valaki időzíteni akar akkor használjon hibernálást ehhez. Nekem nagyon bejön, igaz ez is csak Vista alatt amit mostanában hanyagolok.
-
hétalvó
addikt
válasz
beencee #1591 üzenetére
Ez teljesen szubjektív véleményem.
A MCE-t élvezet volt használni, a meedio-t pedig töröltem fél óra után.
VISTA természetesen.
Meedio-nak nem tudom melyik verziója volt, frissítettem és végignéztem a pluginokat. Akkor igaz závirányító progit kerestem, de nem találtam megfelelő plugint. -
hétalvó
addikt
Ha tényleg csak mozizni kell nem kell vga bele/rá jó az alaplapi is. Ne spórolj az x2-esen.
A hdpc-vel pedig ne törődjél, úgyse veszel blue ray filmeket a RIP-eket pedig nem érdekli.
asus m2npv-mx egy remek alalap erre a célra, majdnem szert tettem egyre, de úgy tűnik nem lesz belőle semmi egy újonc miatt. -
hétalvó
addikt
A tapasztalat az hogy HDvideóhoz kevés a procid. 3.0ghz es Nortwood-al még talán menne.
A ház mindenkinek saját döntése.
Ha megoldottad azt a táv dolgot légyszi jelezd, mert nekem is kellene.
A meedio nem tetszett, az MS Media Center annál inkább...
Imonra vagyok még kiváncs és ugye a gyration-ra -
hétalvó
addikt
válasz
dabadab #1578 üzenetére
Az igazi HTPC?! Sima X. Nekem is van egy ilyenem itthon erre a célra. 2 bajom van csak vele: 1: nem tudom lehallkítani, 2:HD videohoz kevéske már.
DE imádom még mindíg. Megvan már vagy 4éve.
XBMC lenne a követendő példa PC-re is... Várok hátha lesz belőle 360-as verzió is ami vinné a tört HD filmeket. -
hétalvó
addikt
válasz
duffbeer #1575 üzenetére
Láttad az árát is ?
És ha még megnéznézed itthon hogy váltják a dollárt azok a boltok akik tartanak tőlük termékeket.Mindegy lehet ebay lesz, de nem a közeljövőben.
A cnet-eseknek tetszett és egy kalap alá veszik a dinovo edge-el és a ms desktop7000-el, csak az ára a bajuk vele. Azért nem lehet rossz... Ide vele, majd jól letesztelem és megveszem féláron,mert használt. -
hétalvó
addikt
Még mindíg távirányító.
Hallottatok már itthon a Gyration eszközeiről?
Kinn itt:[link]
Egy ''sima'' táv 125 dolcsi, cserébe tanítható infra, 2.4-es rádióadó, és mint a wii irányító mozgásérzékelős egér. -
hétalvó
addikt
válasz
duffbeer #1564 üzenetére
Így már korrektebb...
A dual magot azért szoktam ajánlani, mert nem kell egy darabig cserélni. Mondjuk az X2-esek vicces árban vannak már.
Ebbe az 1080p-be kicsit belefutottam én is, de ez van. Itt a monitor nem bírnám elviselni, ha nem tudnám kihajtani.
Megoldandó bajaim:
USB-s infraport-hoz keresek szoftvert. Ami tanul és vezérel is. (girder-t találtam de nem megy a stick-el)
Imon Inside-ot szét lehetne kapni és kivezetni a házam ajtajára?
Imon tud hibernálni és olvasztani?
Xbox360 irányítóval lehetne vezérelni a MEdia Center? Egér szerűen tudnám használni? -
hétalvó
addikt
válasz
Neil Watts #1557 üzenetére
[link]
P5B-VM
Azért ez nem olyan nehéz, mármint az alaplap.
P5B-MX/wifi
[link]
P5GZ-MX
[link]
Látom ebből neked is olyan kis laza gép lesz.
Esetleg egy eredeti intel alaplap? Tunning felejtős , cserébe stabil, ''örök darab''
[link]
Nekem ennek a microbtx párja van, kell egy kis idő hozzá, de nagyon szerethető. Itt lesz kis reklám, mert rendesek voltak hozzám. [link] -
hétalvó
addikt
A távirányító gond félig meddig megoldódott.
Az mx3200-am képes hibernálni és USB-n keresztül visszahozni a gépem. Azaz ki, bekapcsol, hangerő, léptetés adott. Windows Media Center megy vele rendesen.
Azért hogy variáljak egy kicsit vettem egy USB-s infra vevőt. Most már csak egy szoftver kellene hozzá amivel be tudnám tanítani a távirányítóm a Media Center kódjaira vagy egy Media Center táv.
Valakinek van esetleg amiről be tudnám tanítani? Az infrát is jó lenne betanítani. Vista alá nem nagyon találok IR szoftvert.
XP szoftver is jó lenne ami tudna kódokat küldeni. -
hétalvó
addikt
válasz
duffbeer #1558 üzenetére
Nem tudom ki mit mond ezekre a HD filmekre, azt tudom nálam mi van. 1080p-s film Dolby Digital hanggal nálam megszik 40-60%-ot a 6300asomból. (CoreAVC-vel MPlayer Classic + Matrioska)
A húzott X2-mben is 40%-kig felmegy.
Szóval mindenki döntsön belátása szerint én ezeket az értékeket látom.
VGA-k semmit nem gyorsítanak még sajna.
2.8-as p4-t ír a CoreAVC minimumnak. -
hétalvó
addikt
Mit tegyek föl oprendszernek?
XP MCE vagy XP-t? A Viiv nem akarja az SP2-t szeretni...
Vista lesz elsőre de neeeem akarom.
MCE inkább, de abból nincs magyar viszont gyors és fut minden.
Vagy legyen mind a 2?
Ötlet?
''Operating Systems1 Intel® Viiv™ Software version 1.0 and 1.5 supports Microsoft* Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2 †.
Intel® Viiv™ Software version 1.6 supports Microsoft Windows Vista Home Premium and Ultimate (32-bit)''.
Ha valaki szeretne venni egy 1 hónapos Logitech MX3200-at szóljon, mert már írtam miért. -
hétalvó
addikt
válasz
Neil Watts #1544 üzenetére
Proci túl meleg, passzív nem lesz belőle soha. Ha már mATX akkor X2 3800+. Valami jó kis Live-os alaplapot az Asus-tól. Ha mindenképpen Intel csak core2, kell a nagyfelbontású
filmekhez a DC sajna.
A 7600Gt helyett ajánlanám a HIS Isilence passzív 1650XT-t árban hasonló viszont van benne HDCP és passzív,
Azokat a vincsiket felejtsd el hangosak és megbízhatatlanok, legyen inkább WD vagy Hitachi, ajánlanám az 1 tányéros 160-as WD-t, alapból hangos a feje, de le lehet hallkítani, Vannak szép asus matx házak amibe belemegy az atx táp, de a ház ízlés kérdése, a táp mindenképpen normál ATX-es méretű legyen.
Ha nem akarsz bővíteni akkor inkább FSP zen, mert passzív.
Ram mindegy csak az alaplapod szeresse és sok legyen.
Monitorhoz nincs mit hozzátenni 24-es és jó, de talán a ph-n olcsóbban kapsz Samsung 244T-t is. Ajánlanám figyelmedbe, hogy ennyiért tudsz venni Samsung32R72-es TV-t amin 1366*768-ban lazán el lehet lenni és még játszani is tudsz. A 24-es mocsikkal az a gond, hogy fotelbol nem tudod használni, mert kicsi minden natívban. Inkább 82cm-es LCD TV-t. Natívban a játékokat felejtsg el 8800GTS 640 alatt. LCD tvn van esélyed.
Jó ötlet az a trackball, nem tudok ellene felhozni semmit,mert nem próbáltam.
Viszont én ezt a microsoft billentyűzetet venném ma ha kellene választanom, bluetooth, és helyettesíti az egeret, háttérvilágítással, asszem dokkolóval, plussz lazer egér.[link]
Azért 1 szépséghibája biztos van, szerintem nincs magyarban, mert a háttérvilágítósokat nem honosítják, lsd. LogitechG15.
iMON-ból csak belsőt ami ki-be kapcsolja a géped. Mondjuk evvel játszom éppen, mert a házamba nem megy bele az inside ás a rádiósra sajnálom a 23k-t
Ha van kedved szivesen megmutatom a gépem, Intel vonalon szinte tökéletes. -
hétalvó
addikt
Teljesen összezavartok.
Most akkor melyiket? A rádiós imon jó lenne, de egérnek nem jó. Tv tuner-en nincs, nem is akarok mert nem nézek tv-t.
Ma pl. jó lett volna, ha nem kell felkelnem és hallgathatok zenét.
Infrás távot nem szivesen veszek. Infra+rádió lenne az igazi.
Lényeg a PC bekapcsoljon és valami szoftver töltődjön be.
Több felhasználó esetén be tudok lépni az imonnal vajon? Kód is van!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest