Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
THX mindenkinek a segítséget, már sikerült egy Mesék menüt létrehozni.
Még annyi lenne a kérdésem hogy meg lehet oldani, hogy ha rányomok a Mesék-re akkor ne egy listát dobjon fel, hanem mondjuk x darab borítót lehessen látni? Úgy könnyebb lenne a választás, mit így egyesével lépkedve. Jelenleg Aeon Nox-al megy a dolog. -
tupacamaru
veterán
Lehet olyat a Kodi-ban hogy úgy szedje össze a filmeket hogy megmaradjon a mappa struktúra?

-
tupacamaru
veterán
Win 8.1 és Kodi van a gépen. Be van állítva hogy altassa el a vinyót ha nem használja, de néha felébreszti. Nem tudom miért. OpenELEC is el tudja altatni a vinyókat? Három vinyó lesz a gépben de csak egynek kell folyamatosan mennie, a másik kettőnek meg kellene állnia ha nincs használatban.

-
tupacamaru
veterán
Úgy néz ki hogy hamarosan én is építenék egy gépet. A cél az alacsony fogyasztás mert folyamatosan menne és az 1080p-s .mkv videók lejátszása. Egyelőre a TV saját hangszóróján. HDMI kábellel lenne összekötve a TV-vel. Win7+KODI-ra gondoltam. Alaplapra Asrock Q1900-ITX-re gondoltam. Irányitásra pedig jó lenne egy bill+tapipad kombós cucc vagy távirányitó? Linux-hoz sík hülye vagyok.

-
tupacamaru
veterán
THX mindenkinek a választ.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NAD C700 all in one erősítő és streamer
- VIABLUE NF-S6 AIR T8 analóg IC High End Dual Mono pár - 2X1m
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Még 1x nekirugaszkodok akkor.