- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
válasz
tupacamaru #33528 üzenetére
Nekem pontosan így van. Aeon Nox felület, és kiraktam 1 gombot " Gyerekek" felirattal, almenübe pedig Video, kép, zene pontokkal. A főmenün nem aktiv a gomb csak almenüből tudják indítani. viszont, ha Filemanager mód van beállítva, ott nem tudja a folytatást a filmeknél, csak fájl módban. Azt mondjuk még nem néztem, hogy ha a "folyamatban" gombot is kirakom almenübe, akkor mit csinál.
No meg én visszaraktam az utolsó XBMC-t ( Gotham), mert a távom érdekes dolgokat művelt a Kodi-ban és meguntam, h hol jó hol nem...Más: melyik kiegészítőt használjátok filmekhez, ami tud magyarul is? Nálam a Port.hu van fenn, de pl Rio, Rango, Hupikék törpikék, Jégkorszak részek közül nem talált semmit sem...
-
kovy79
őstag
válasz
Jah, hogy az bonyolult? Napok, hetek kérdése és a gyerkőc gyorsabban fogja kezelni, mint te!
Akkor én is azt ajánlanám, mint harylmu, bár én nem tudom, hogy az Aeon Nox-ban ki lehet e tenni mappát a főmenübe. A gyári felületen tuti nem. -
Froclee
őstag
válasz
pl a meséket külön mappába rakod és főmenüben csinálsz egy mese menüpontot az nem jó? alap skinben nem lehet tudtommal menüpontot csinálni, de pl aeon nox-ban igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest