- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Netfone
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anti22
tag
Jelenleg egy logitech g15 gamer billentyűzet van és egy labtec lézeres egér beviteli eszközként.De ugye egy htpc nem arról hires hogy ott kell görnyedni előtte és nem is szeretnék.Teljes mértékben távirányitóról szeretném vezérelni a masinámat.Ezért arról szeretnék infót kapni hogy mennyire és hogyan használhatók ezek az imon távirányitók?Csak a hozzá való média center jellegű szoftvert tudja vezérelni vagy ha azt bezárom akkor rendesen tudom utána is egérként használni?Más lejátszókat is tud irányitani?WMP vagy totalmedia theatre 5 vagy power dvd 10 persze az imon szoftver futása nélkül.Az elég hogy esetleg csak a drivert teszem fel a szoftvert nem?Vagy a nélkül nem jó semmire a kijelző a házon?Jó sokat kérdezek de erről szól ez a fórum.Nem akarok beleugrani semmi hülyeségbe illetve tizezreket kidobni ha nem is használható ugy ahogy képzeltem.Kinéztem egy kifejezetten htpc-hez ajánlott drót mentes billentyű-egér kombót.Szerintetek van értelme megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Formula-1
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- RAM topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest