- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nem lesz Xiaomi 16
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anti22
tag
Ez a 3 ház ami szóba jöhet nálam.A szempont volt hogy fekete legyen,fogadja az atx alaplapokat,7 bővitőhely legyen rajta,legyen hozzá gyárilag távirányitó.A ház minél inkább hasonlitson egy házimozi erősitőhöz.Legyen rajta kijelző és ne kerüljön egy vagyonba.Sok hdd beleférjen ha kevés volna már a tárhely.Mindhárom háznak megvannak a pro és kontra érvei.Thermaltake külsőre tökéletes viszont csak 3 hdd fér bele illetve ebből egy sem külső hogy esetleg floppy helyre kártyaolvasót rakhassak illetve nagyon drága kb 50.000.A Nox is nagyon szép viszont ebben csak 2 hhd fér el illetve kisebb a ház is.A táp nem hátul van hanem a házban egy kábellel kivezetve a 230v csatlakozó.tehát a táp főkapcsolója nem elérhető.Az ára viszont barátibb.kb 37.000 németországból házhoz szállitva.Legjobban az intertech jött be.Mindent tud amire vágytam.Nagyon szép külső.kijelző.távirányitó.Lenyiló előlap ami alatt megbújik a dvd meghajtó illetve 1 floppy hely kari olvasónak. belül 8 hdd hely van amibő 1 floppy-é is lehet.Ami extra hogy a hdd keretek hangelnyelő szivacs bélést kaptak ami még a tt-ben sincs 50k-ért.A németek erre is gondoltak.Az ára is baráti.48.000 németországból házhoz szállitva.egy negativum van talán. az hogy csak akkor tudom kivenni az eject gombbal a lemezt ha lenyitom az előlapot de ez elhanyagolható szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest