- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
üzenetére
Mikori az az írás, amit bemásoltál? Ugyanis van igazság abban, amit mond, de a szoftveres támogatás sokat fejlődött, már minden valamirevaló program rendelkezik DXVA támogatással és munkára tudja fogni a chipsetet a HD lejátszásban.
Azt írtad XBMC-t fogsz használni, ezt tapasztalatból tudom, hogy nem lassú Atommal. Más HTPC frontendeket én nem használtam, talán azokra utalhatott a szerző.Az ION-ról tudni kell, hogy az ION1 jobban sikerült, mint az ION2. Erről többször beszéltünk (elég visszaolvasnod 50-100 hsz-t), dióhéjban annyi, hogy az ION1 egy chipset IGP-vel, az ION2 pedig egy "videokártya", ahol a szokásos 16x PCI-E csatorna helyett 1x-es áll csak rendelkezésre, ami elég soványka. (A mini-ITX topikban ma kezdte el egy srác tesztelni 1080p-s videókkal, hogy mit bír az ION2, mire elég az 1x PCI-E, meglátjuk.)
"Nem lehet, hogy a jövőre nézve, jobb lenne a gyorsabb proci és jobb GPU!?"
Nincs számottevő különbség a kettő között teljesítményben, gondolod pont ennyi fog hiányozni bármihez?
Ha a jövőre gondolva szeretnél teljesítményben erősebb konfigot, akkor még mindig visszatérhetsz az eredeti koncepcióhoz (pl. GF8200 + AMD proci).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha a jövőre gondolva szeretnél teljesítményben erősebb konfigot, akkor még mindig visszatérhetsz az eredeti koncepcióhoz (pl. GF8200 + AMD proci).