- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6thsense
csendes tag
Azóta újragondoltam a dolgot , most ilyen dolgok járnak a fejemben:
a 320-as maxtort és az 500-as wd-t kiszedem és 1T hdd-t teszek bele ( a 160-as jól jönne system-nek,win crash-nél )
A másik dolog hogy a vid karit kiszedem és egy olyan lapot teszek bele amin van vidkari, d-sub,dvi és hdmi csatolókkal - így vid kártya hűtéssel abszolút nem kell foglalkozni-> se hő se zaj ! Illetve az ata-s optikát is kiszedem, a sata-s asus marad bennt ,így az ata kábel is kiugrik a gépből ( mivel az ata-s hdd-t is kiszedtem) így az se fogja le a levegőt.Játtszani nem akarok a géppel, arra ott van a konzol
Egyébként a vid kari passzív ,tehát hangja nincsen, dehát régi kártya, de 1080p-vel sincs probléma vele, tehát gondolatom szerint elégnek kell lennie enne ka konfignak hdzésre is -> a kifejezett HD-re optimalizált integrált kártyák alaplapon job megoldásnak tűnnek nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest