Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomic

addikt

válasz SunMount3r #51417 üzenetére

Saját tapasztalatból mondom ,hiszen pont ilyen a htpc-m. Mindenre elég fullhd-ig a 2400G,valamint még a 4k leskálázására is. Megjegyzem én plazma tv-vel használom,nem vetítek,tehát a nagyon nagyon finom változásokat nem érzékelem,így a beállításoknál sincs rá szükségem.

Ha a ramtól tartasz elég neki a 3200-3400mhz.Nem gyorsult tőle a madvr ha pl. emeltem a ramot 3200-ról 3400-ra érezhetően.Viszont 2400-ről váltva igen.Tehát kell neki a "gyors" ram!
    Mindemellett én csak 2GB ramot állítottam be neki a bios-ban amit használhat,de bőven elég.

Madvr nálam így megy(ment) a 3400mhz-s ramokkal:

1080p NGU sharp high megy kb 18-22ms idővel.
    Ha jól emlékszem chrispen van beállva még hozzá. Ez megy neki egy alapon járatott igp-vel 3400-as ramokkal.

1080i Super xbr amivel garantáltan elboldogul. Kb 9-11ms. Ez ugye erőforrás igényesebb,ez 3400-on futó ramok mellett bírja csak. Ha a ramot 2400-on illetve az igp-t alapon futtatom akkor màr nem bírja.Itt nem emlékszem,hogy az igp alapon vagy húzva ment.

További felbontást csak akkor tudok mondani ha megjött az új alaplapom.
    Ha ezek nem elegendőek neked,akkor nem marad más mint a vga.Én RX570-est adtam el és nem érzem a hiányát.Megjelenítőmnek felesleges a további fi..g reszelgetés úgy sem látok érdemi változást.
    Remélem tudtam segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák