Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
band1103
üzenetére
+ radi8tor1-nek is válasz

Mindent úgy csináltam ahogy kell, én is MPCHC-t használok + Haali Media Splittert. Mielőtt ezt a kártyát megvettem, (4350) a 8800gt-m szinte mindent vitt, kivéve 1-2 dolgot, és ott 1-3%-on ment a cpu 720p-s filmnél, 1080p-nél pedig szerintem 10% alatt. Az ati oldaláról én is leszedtem minden drivert ami kell, azt hiszem azokat amiket te is írtál (a legújabbakat), ennek ellenér van egy-két film amit az ati nem visz dxva módban, hanem a coreavc indul el (ha letiltom akkor nem is megy a film), ugyanazokat a filmeket az nvidia viszont csont nélkül hardveresen(dxva) módban vitte. Hiába próbálgatok bármit állítani (nem mintha sok mindent lehetne), sajnos a prociterhelés sem megy le olyan alacsonyra, és nem is visz mindent, ahogy sok ati-s írta sajnos. Azt hittem, hogy ez a kártya még azokat a filmeket (és mpeg2-t) is viszi, ami az nvidiának nem tettszett. Úgy néz ki tévedtem. Most keresek majd egy 8400-es nvidiát és kipróbálom azt is.
A kártyámon 256mb ram van, az számíthat valamit? Szándékosan nem vettem 512-est.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 1 / 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest