- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy kellene építeni házimozihoz egy HTPC-t. Egyelőre erősen terv fázisban van, jövő tavasszal-nyáron tervezünk nagyszobát festeni, és egyúttal át akarok húzni LAN kábelt a hálószobánkból (ahol a modem, és router van), ill. a projektort feltenni a plafonra, mert minden alkalommal bajlódni kell az elhelyezésével (állványon van). Most még csak projektor+vászon van, tehát erősítő és 5.1-es rendszer beszerzése is az elképzelések közt van. Jelenleg mindig pendrive-ra másolom a filmet, aztán laptoppal kötjük össze a projektort. Na szóval, visszakanyarodva a témára: ezt megszüntetvén, egyszerűsítvén gondoltam a HTPC-re. Egyelőre vívódom, hogy HTPC, vagy Raspberry Pi. Nem nagyon vagyok otthon HTPC terén. Olvastam jó pár cikket, fórumot, instructions-t, mióta foglalkoztat a téma. A cél filmezés lenne (3D is), ill. hálózati lejátszás. Jelenleg az asztali gépen vannak a filmek, de jó lenne (kábelezés megoldása után) egy NAS-t is beiktatni, és innen már egyszerűbb a filmezés. Fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá, vagy hogy egyáltalán kell-e a HTPC, vagy jó a Pi. Ha HTPC, akor valami elegáns, amolyan szoba dísze jellegű tárgyat szeretnék, nem egy tipikus számítógép házat. Pl. Raijintek Metis/Bitfenix Phenom/Fractal Design Node (mind fehérben). És egy i3 jellegű konfigot nézegettem mini ITX méretben. Persze, ha HTPC, akkor a minimális zaj fontos lenne. Nem menne mondjuk állandóan, inkább csak hetente 1x kb, ill. hétvégén este. Viszont eszembe ötlött más valami is. Van egy kormányom, és ha már egyszer lenne egy kész HM rendszer, projektorral, és HTPC-vel, akkor miért ne játszhatnék ott, bazi nagy méretben. Mégis csak jobb ekkorában nyomatni a szimulátort
Mondjuk ehhez kéne valami, amire a kormányt teszem, és egy combosabb gép. A proji mondjuk 720p-s, szóval nem kell i7+GTX1080 konfig azért, de egy i5+1050Ti kombó talán elmenne. Vagy elég az i3 is 720p-hez, és játékoz nem feltétlen max grafikán!? Na szóval van ám itt egyelőre dilemma. Bocs a HSZ hosszáért, de mivel kezdő vagyok a témában, még nem látom a fényt az alagút végén, de remélem, majd kiokosítotok
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- World of Warships
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest