- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Azt hiszem erre inkább a milyen gépet vegyek topikban kéne rákérdezned.
(#38443) ratkaics!
Vannak beépített IR-vevővel rendelkező házak (legalábbis régebben voltak), de jellemzően a felső kategóriában, amit a nagy többség nem tud/hajlandó megfizetni. Pár tízezer forintért én is elviselek egy pár centis vevőt a gép/TV körül, amit ráadásul el is lehet úgy helyezni hogy egyáltalán ne legyen feltűnő.
(#38496)
A thinITX-nek úgy tudom felára szokott lenni, nem találtál hasonlót "normál ITX"-ben? Esetleg rákérdezhetsz a Mini-ITX topikban, hátha ott tudnak mást ajánlani.
Viszont én nem ragaszkodnék a DC-hez, a felárból megvan a picoPSU és az egy esetleges lapcsere esetén is megmarad.PistiSan!
Teljesen elvesztettem a fonalat: milyen távirányítód volt és van? És melyikkel mit tudsz vagy nem tudsz csinálni?ctrlaltdel13!
Ha nem ezer szálon tolod a torrentet (bár nem értek a torrenthez de úgy tudom a sok szál lehet megterhelő) akkor erre egy integrált lap is jó lehet. Az erősítőn milyen bemenetek vannak/hogy akarod oda küldeni a hangot? Használt termékek is szóba jöhetnek vagy csak újban gondolkodsz? Van-e már valamid a projekthez (HDD stb.)? Milyen házat szeretnél (van aki minél kisebbre vágyik, másnak az erősítő méret a HTPC-ház)? Linuxot ismered vagy Windowsban gondolkodsz? Filmnézés alatt pontosan milyen filmekre gondolsz?Celtis!
Ne lankadj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest