- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
#75912448 #37846 üzenetére
És azt kell mondjam, hogy igazad van, valóban ott van a sima DD is, az viszont érdekes, hogy eltérő bitrátával. A beágyazottaké általában 640 kbit-esek, míg a mellé rakott vagy 448, vagy 384-es. Valamint a beágyazottak DD-EX formátumúak, ami akkor lenne érdekes, ha lenne még hátsó középső sugárzóm, de ez istenigazából számomra nem oszt, nem szoroz, egyszóval, viszont én úgy tudom, hogy pont az lenne a lényege a beágyazottnak, mint a DTS core-nak is, hogy menjen régebbi rendszereken is. Viszont, így, ahogy te is fogalmaztál, kénytelen leszek a DD hangsávot kiválasztani TrueHD helyett...asszem ezt a veszteséget túlélem...
Viszont hajt a kíváncsiság, hogy miért nem megy a beágyazott...
Mindenesetre köszi a tippet.
(#37844) MasterMark:
Távirányítót megnéztem, semmilyen érdemleges információval nem szolgál a kapcsoló hang formátum tekintetében.
Én komolyan úgy emlékszem, hogy sima TrueHD-nál ment az embededd, de kezdesz elbizonytalanítani. Tudsz mondani olyan filmet aminek TrueHD volt a hangja? Hátha havernak megvan Blu-ray-en, menten meg is nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest