Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apszi

őstag

válasz #75912448 #37846 üzenetére

És azt kell mondjam, hogy igazad van, valóban ott van a sima DD is, az viszont érdekes, hogy eltérő bitrátával. A beágyazottaké általában 640 kbit-esek, míg a mellé rakott vagy 448, vagy 384-es. Valamint a beágyazottak DD-EX formátumúak, ami akkor lenne érdekes, ha lenne még hátsó középső sugárzóm, de ez istenigazából számomra nem oszt, nem szoroz, egyszóval, viszont én úgy tudom, hogy pont az lenne a lényege a beágyazottnak, mint a DTS core-nak is, hogy menjen régebbi rendszereken is. Viszont, így, ahogy te is fogalmaztál, kénytelen leszek a DD hangsávot kiválasztani TrueHD helyett...asszem ezt a veszteséget túlélem... :R

Viszont hajt a kíváncsiság, hogy miért nem megy a beágyazott... :D Mindenesetre köszi a tippet.

(#37844) MasterMark:
    Távirányítót megnéztem, semmilyen érdemleges információval nem szolgál a kapcsoló hang formátum tekintetében.
    Én komolyan úgy emlékszem, hogy sima TrueHD-nál ment az embededd, de kezdesz elbizonytalanítani. Tudsz mondani olyan filmet aminek TrueHD volt a hangja? Hátha havernak megvan Blu-ray-en, menten meg is nézem.

Új hozzászólás Aktív témák