Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, lehet, hogy érdemes lenne erre várnom? Leírom a szitut, hogy mire keresek megoldást.
Van egy 55 colos LCD tévém, egy synology klón NAS, egy popcorn c300 médialejátszó, és egy sztereo erősítőm, ami csak RCA bemeneteket hajlandó fogadni, egy hangfalpárt használok zenére, filmre egyaránt. Jelenleg a popcornból HDMI -n megy a tévére a kép/hang, illetve analógon az erősítőbe.
A popcorn -t szeretném kiváltani, a célom elsődlegesen a kitűnő audiofil hangminőség, de 1080p -ben (ritkán 3D -ben) szeretnék jó minőségben filmet is nézni. A popcorn képminőségével nincs bajom, ha lehet, nyilván rosszabbat nem szeretnék.
DAC -om még nincs, de ebben gondolkozom, a HTPC -nél gondolkoztam SoTM USB kártyában, ami a zavarszűrésben jó, illetve vettem egy HD-PLEX lineáris tápot, amiből 4 féle egyenfeszültséget lehet kinyerni, tiszta, zavarmentes forrásként.
Ezek fényében tudtok nekem valami irányvonalat adni, hogy HTPC fronton mi az, ami megfelelő lenne? OP.rendszer szempontból teljesen mindegy, hogy linux, windows vagy bármi, madvr / mpc hc dolgokkal is kísérleteznék, szóval nem riadok vissza a sok google keresés, játszadozástól.
Árat nem írtam, úgy vagyok vele, hogy ha megéri az időtállóság miatt (esetleg később 4K, bár ez most még nem érdekel), akkor inkább gyűjtök kicsivel több pénzt, és amúgy tudom, hogy a végén úgyis sokba' lesz az egész

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest