- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nekem is Samsung van. A sajátom én is tudom, nem erről beszéltem.
Általánosságban - mivel nincs más TV-m - nem tudom megmondani 100%-os pontossággal amit te: hogy csak 60Hz-en van 4:4:4. Csak annyit, hogy régen elég nagy volt a keveredés ezekben. Pl. írod a képjavítót. Samu PC módban kapcsolja ki, de volt TV ami game módban iktatta ki ezeket.
(szerk: Mondjuk most rémlik valami, hogy jó pár hdtvtest review-ban írták, hogy valóban csak PC módban van látható 4:4:4 megjelenítés. Igazad lehet az általánosítással...)RGB és YPbPr bemenet között nincs szemmel látható különbség
Tudom, próbáltam már.A kérdésem arra vonatkozott, ha nincs 4:4:4 akkor mit kap a TV... ha a vga 4:4:4-re van állítva. Az vicces (pedig valószínű), hogy 4:4:4-et kap... majd megjeleníti pl. 4:2:2-ben... holott tudná a megjelenítést is... ahogy 60Hz-en megy is neki.
regger:
Világos amit írsz. Az is, hogy egy dolog a 4:4:4 fogadás és a megjelenítés, ezt írtam is fentebb.
A leírt folyamatból az nem tiszta, hogy miért van biztosan köztes RGB konverzió, de ezzel sincs tapasztalatom, biztos van bár szvsz nem kellene feltétlen.
Madvr beállítások: Hát ja. A felét nem ismerem már annak amit belinkeltél. Régen alig volt benne pár beállítás amikor próbálgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hálózati / IP kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAID
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bundle topik
- World of Warships
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest