Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisqqcs
csendes tag
Hello mindenki
!
Nos, úgy néz ki, hogy HTPC építésre adom a fejem, de gondoltam előtte még kérnék tanácsot alkatrészekkel kapcsolatban. Először is nem csak HTPC funkciót látna el, ahnem oamolyan letöltő szerver is lenne, ugyanis a mostani P3-as elég hangos, illetve a benne levő sok kicsi vinyót akarom felváltani egy nagyra. Ezekről kérnék véleményt, ha tudtok segíteni:
Ház: Silverstone LC-02 v LC-04
Mivel elég szűk helyre menne, ezért sajnos csak ennek a két háznak a méretei jók (pedig az Antec is tetszett), annyira nem fontos az LCD kijelző, de talán az LC-04-es jobb lenne a 80 mm-es venti miatt.
Alaplap: Gigabyte MA78GM-S2H
Integrált VGA, illetve sok jó dolgot olvastam róla.
Proc: Nos, itt eléggé meg vagyok lőve, ugyanis több jelölt is lenne. A cél az lenne, hogy 10 év múlva is vigye a dolgokat, szóval nem szívesen vennék egy gyengébb képességű provit, de a fogyasztás is számít. Nem tudom, hogy várjak e a 9100e-re, mivel hiába négymagos és nagyon keveset fogyaszt, de B2 steppinges és azokról sok jót nem hallottam. Esetleg várjak meg 3 magos Phenomot, bár azoknak elég magas a fogyasztása, vagy inkább egy 65 W-os X2-est vegyek most, aminek egészen jó ára van. Erre várnak igazán jó tanácsokat.
Hűtés: Scythe Mini Ninja
RAM: 4 GB/800 DDR2 GEIL KIT Value v. 2 GB/800 DDR2 GEIL KIT ULTRA
Bár tudom, hogy elég a 2 GB most még, de talán csak egy 10-essel drágább a 4 GB-os kit.
HDD: Samsung 500/SATA2/16M (HD501LJ T166)
Optikai: nos a NEC-eket mondják elég halknak, de nem láttam konkrétan semmilyen übersilent drive-ot.
Távirányítás valószínüleg billentyűzettel menne, mert a szerver funkciók miatt úgyis kell.
Esetleg még Edimax wi-fi vevő kerülne bele, az is csak azért Edimax, hogy kompatibilis legyen a többi eszközzel.
No, várnám a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest