- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisqqcs
csendes tag
Hello mindenki
!
Nos, úgy néz ki, hogy HTPC építésre adom a fejem, de gondoltam előtte még kérnék tanácsot alkatrészekkel kapcsolatban
. Először is nem csak HTPC funkciót látna el, ahnem oamolyan letöltő szerver is lenne, ugyanis a mostani P3-as elég hangos, illetve a benne levő sok kicsi vinyót akarom felváltani egy nagyra. Ezekről kérnék véleményt, ha tudtok segíteni:
Ház: Silverstone LC-02 v LC-04
Mivel elég szűk helyre menne, ezért sajnos csak ennek a két háznak a méretei jók (pedig az Antec is tetszett), annyira nem fontos az LCD kijelző, de talán az LC-04-es jobb lenne a 80 mm-es venti miatt.
Alaplap: Gigabyte MA78GM-S2H
Integrált VGA, illetve sok jó dolgot olvastam róla
.
Proc: Nos, itt eléggé meg vagyok lőve, ugyanis több jelölt is lenne. A cél az lenne, hogy 10 év múlva is vigye a dolgokat, szóval nem szívesen vennék egy gyengébb képességű provit, de a fogyasztás is számít. Nem tudom, hogy várjak e a 9100e-re, mivel hiába négymagos és nagyon keveset fogyaszt, de B2 steppinges és azokról sok jót nem hallottam. Esetleg várjak meg 3 magos Phenomot, bár azoknak elég magas a fogyasztása, vagy inkább egy 65 W-os X2-est vegyek most, aminek egészen jó ára van. Erre várnak igazán jó tanácsokat.
Hűtés: Scythe Mini Ninja
RAM: 4 GB/800 DDR2 GEIL KIT Value v. 2 GB/800 DDR2 GEIL KIT ULTRA
Bár tudom, hogy elég a 2 GB most még, de talán csak egy 10-essel drágább a 4 GB-os kit.
HDD: Samsung 500/SATA2/16M (HD501LJ T166)
Optikai: nos a NEC-eket mondják elég halknak, de nem láttam konkrétan semmilyen übersilent drive-ot.
Távirányítás valószínüleg billentyűzettel menne, mert a szerver funkciók miatt úgyis kell.
Esetleg még Edimax wi-fi vevő kerülne bele, az is csak azért Edimax, hogy kompatibilis legyen a többi eszközzel
.
No, várnám a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Update 10.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!
.