Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pare

csendes tag

válasz NarvalTM #2961 üzenetére

Én is sokáig gondolkoztam, hogy nekilássak-e a HTPC építésnek, vagy asztali lejátszót vgyek.
    HTPC mellett döntöttem, és előre lelövöm a poént nem bántam meg :)
    Alap felállás szerintem az manapság, hogy a HD tartalmak menjenek rendesen.
    Szóval asztali vagy HTPC?
    És asszem ezzel el is dőlt a HTPC javára, ugyanis nem tudsz nekem mutatni értelmes HD lejátszót. Blu-ray lejátszók 90ról indulnak, nekem 70k volt a gépbe a belsőség + a ház 25k + 18k a távirányító.
    Nem bántam meg a felárat ugyanis így van egy 250 gigás tárhelyem HD filmekre, ami bármikor tovább bővíthető( rá is férne már :)) nem kell a lemezzel szarakodnom, tekerés lassabb korongról stb..
    Házi szerverként is üzemel a gép mivel halk, ezen fut a torrent, ezen tárolom a képeket, sokszor netezek is erröl ami elég zoral dolog ágybol fekve távirányítóval :)
    És akkor hol vagyok még attol amit bencee kolléga művelt a saját kecójában :) Érdemes elolvasni az írásait.
    És akkor még nem beszéltünk arröl, hogy ez a gép a létező összes formátumot ismeri és el boldogul vele minden probléma nélkül.
    Abban viszont igazad van, hogy szinte biztos hogy ehhez gép buzinak kell lenni. Fülig ért a szám 2-3 napig amíg raktam össze a gépet, tv-t hoztam haza, konfiguráltam, próbálgattam..
    De egy olyan ember aki nem ért mind hardweresen mind szoftveresen a gépekhez, az inkább hozzá se álljon..
    Ez egyfajta hobby.
    Jelenleg így néz ki a rencer:
    [link]

A gép maga:
    [link]

A képek telcsivel készültek ezért ilyen gyenge a minőség, de a lényeg átjön.

Új hozzászólás Aktív témák